Adam gregson
Hectopat
Yeni sistem topluyorum. Palit 50 TL daha pahalı ama sorun değil. İyi olanın hangisi olduğunu anlatırsanız, memnun olurum. Soğutma performans vb.
Palit olan: Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeBelki okumuşsunuzdur ancak yine de atayım, biraz bilgi verir:
Inno3D ve Palit markaları nasıldır?
İnternette gezinirken gördüm Inno3D markasını ve diğer ekran karlarına göre daha ucuz. Güvenilir bir marka mı alınabilir mi? Bir de Palit markası ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.www.technopat.net
INNO3D GTX 1660 Super Twin X2 vs Palit GeForce GTX1660 Super GP OC
https://www.sinerji.gen.tr/inno3d-geforce-gtx1660-super-twin-x2-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-33291 https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-gtx1660-super-gp-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-33806 Hangisi sizce?www.technopat.net
Bu firmalar diğerlerine göre uygun olacaktır tabii ki, ancak soğutma çözümleri problem çıkarabilir. Soğutması iyi olan bir kart almanızı öneririm. Soğutmalarını öğrenmek için YouTube'dan spesifik olarak model araştırması yaptınız mı? Belki ısınma sorunları vardır, sizi pişman edecek bir şey olmasın. En azından soğutması güzel bir model alırsanız kafanız rahat eder.
Alacağınız kartların tam modelleri nedir?
Genelde performans farkı yok yazmışlar. Ucuz olanı alın demişler ama yine de videolara bakın, iki kart da 70 derecelerde çalışıyor gibi ve gayet iyi duruyor. Soğutma farkları çok ince detaylarda belli olur, bu fiyat seviyesinde ikisi de üzmeyecektir, kesin bir şey söyleyemiyorum hangisini sevdiyseniz bence onu alın. 1660 Super çok ısınmayan bir kart zaten. Ben soğutma çözümleri beklenenden kötü olur diye ikilemde kaldım ancak kötü değillermiş.
Kasanızın hava akışı da önemli. Kartlar 70 derecede çalışıyor olabilir ama havanın güzel bir şekilde girip sonra da çıkması gerek, sirkülasyon önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.