GTX 1660 Super içinin açıldığını nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Sepet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 110

Sepet

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Powercolor Red Devil RX 6750 XT
CPU: Ryzen 5 5600x
Ram: Corsair Vengeance Black LPX 16GB(2X8GB) 3600MHz CL16 DDR4
M.2 SSD: Kingston A2000 500GB
Motherboard: MSI B550M-A PRO
PSU: XPG Pylon 650W 80+Bronze "PYLON650B-BKCEU"
Case: MSI Mag Forge 100R
2. el "Zotac Gaming GTX 1660 SUPER" alacağım fakat satan kişi sıfır aldığını ve 3 ay kullanıp kutusuna geri koyduğunu söylüyor.
Attığı fotoğrafta arka kısmında bulunun 4 adet vidadan 1 tanesinde güvenlik sticker'ı olması gerekiyor genelde ama yok.
İçinin açılıp açılmadığını nasıl anlarım?
İnternetten izlediğim "unboxing" videolarında da yok gerçi güvenlik sticker'ı.
1765817934752.png

1765817968965.png

@Sepet Ne yazıkki Zotac'ın etiket koymadığı modeller oluyor. Vidaların sıkılığı ve tornivida, el izi gibi şeyler olup olmadığına bakılarak anca anlaşılabilir. İşlem/tamir izi veya geçmişi yoksa, pekte önemi yok doğrusu. Garantisi devam ediyorsa zaten açmaya cürret etmemiştir.

İnsanların kişiliği ve izlenimi ile de anlaşılabiliyor doğrusu.

@Sepet Ne yazıkki Zotac'ın etiket koymadığı modeller oluyor. Vidaların sıkılığı ve tornivida, el izi gibi şeyler olup olmadığına bakılarak anca anlaşılabilir. İşlem/tamir izi veya geçmişi yoksa, pekte önemi yok doğrusu. Garantisi devam ediyorsa zaten açmaya cürret etmemiştir.

İnsanların kişiliği ve izlenimi ile de anlaşılabiliyor doğrusu.
Ben içinin açılmasından kıllanıyorum tamir görmemiş olsa bile. Neyse alayım üzmez umarım.

Ben içinin açılmasından kıllanıyorum tamir görmemiş olsa bile. Neyse alayım üzmez umarım.

Param Güvende sistemi ile alıyorsanız, güzelce test edin. Sonra işlemi onaylayın. Ürünün garantisi yoktur diye tahmin ediyorum. Eski bir ekran kartı neticede. Görüntüde gelip gitme, oyunda renk bozulmaları, vesaire varsa iptal edin. VRAM sıcaklıkları ve durumları da önemli. İçi açılsa bile, çok iyi bakım yapıldıysa sorun yaşatmayacaktır. İçi açılmamış ve 4 senedir çalışıyor olsa, bence daha kötü bir durum.

Param Güvende sistemi ile alıyorsanız, güzelce test edin. Sonra işlemi onaylayın. Ürünün garantisi yoktur diye tahmin ediyorum. Eski bir ekran kartı neticede. Görüntüde gelip gitme, oyunda renk bozulmaları, vesaire varsa iptal edin. VRAM sıcaklıkları ve durumları da önemli. İçi açılsa bile, çok iyi bakım yapıldıysa sorun yaşatmayacaktır. İçi açılmamış ve 4 senedir çalışıyor olsa, bence daha kötü bir durum.
Kartı aldıktan sonra 3 ay kullanıp kutusuna kaldırdığını söylüyor. Termal macun bakımını kendim yaparsam daha iyi olur.

Eki Görüntüle 2622485

Bu kısımda ne var anlamadım ben kapkara duruyor? Sanki yanık gibi.

Çok iyi yakalamışsınız hocam. Ben hiç dikkat etmemiştim.

Kartı aldıktan sonra 3 ay kullanıp kutusuna kaldırdığını söylüyor. Termal macun bakımını kendim yaparsam daha iyi olur.

Kart çalışırken video falan atamıyor mu? FurMark testi isteseniz.

Termal Pad'ler terleme yapmış, zamanla olabiliyor böyle.

VRAM değiştirilmiş falan olabilir mi? Bende ilk defa gördüm. Yoksa kesin terleme mi?

Çok iyi yakalamışsınız hocam. Ben hiç dikkat etmemiştim.

Kart çalışırken video falan atamıyor mu? FurMark testi isteseniz.

VRAM değiştirilmiş falan olabilir mi? Bende ilk defa gördüm. Yoksa kesin terleme mi?

3 ayda nasık terlemiş 5 yıl kullandım böyle bir şey görmedim. 1060 3GB 6 sene kullandım hiç bakım bile yapmadan. Sadece üstte toz temizliği 4 yıl 1660 Super hiç bakımsız ne de şu anki 4070 imde.

İlk defa böyle bir şey gördüm duydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı