GTX 1660 Super içinin açıldığını nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Sepet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 112
VRAM değiştirilmiş falan olabilir mi? Bende ilk defa gördüm. Yoksa kesin terleme mi?
Bunun hakkında çok fazla konu var:
1765820271053.png

Cidden terleme yapıyorlar:

VRAM değişimi böyle leke bırakmıyordu, sonuçta kısa sürede gerçekleşiyor ve temizleniyor.

3 ayda nasık terlemiş 5 yıl kullandım böyle bir şey görmedim. 1060 3GB 6 sene kullandım hiç bakım bile yapmadan. Sadece üstte toz temizliği 4 yıl 1660 Super hiç bakımsız ne de şu anki 4070 imde.

İlk defa böyle bir şey gördüm duydum
Termal Pad'e göre değişir. Ben yaşamadım ama internette çok fazla yaşayan insanlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bunun hakkında çok fazla konu var:
Eki Görüntüle 2622494
Cidden terleme yapıyorlar:

VRAM değişimi böyle leke bırakmıyordu, sonuçta kısa sürede gerçekleşiyor ve temizleniyor.

Termal Pad'e göre değişir. Ben yaşamadım ama internette çok fazla yaşayan insanlar var.

Yalnız o fotoğraftaki simsiyah bu çok basit bir şey bunu bende gördüm o bildiğin kömür karası ve yağ gibi değil.

Bence adamdan detaylı fotoğraf istesin arkadaş ve orayı sorsun o kısmı farklı açılardan ışık tutarak çeksin sizin örneklerdeki ile çok alakasız simsiyah. Ve 3 ay kullandığını sonra kaldırdığını söylemiş 3 ayda hiçbir kartımda dediğiniz yağlanma bile olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı