GTX 1660 Super ideal fan ayarı nasıl olmalı?

Tithisa

Hectopat
Arkadaşlar elle nasıl fan ayarlayacağımızı anladım, fakat ideal ayarı nedir? Mesela 60°C olunca ne kadar çekeyim fan ayarını? Kendim elle yapmak istiyorum çünkü 13TH friday oyununda bile High ayarlarda 80 derece oluyor ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, 1660 Super Gaming X.

Sıcaklıklar nedir peki senin ekran kartının?
Boşta 30 derecede, en fazlada 73 derece gördüm sea of thieves ve witcher 3'te. Kasam Cooler Master MB511, önünde 3 adet arkada 1 egsoz fanı var.
Boşta 30 derecede, en fazlada 73 derece gördüm sea of thieves ve witcher 3'te. Kasam Cooler Master MB511, önünde 3 adet arkada 1 egsoz fanı var.
Senin kasanın neredeyse aynısı, önü mesh.

Senin kasanın neredeyse aynısı, önü mesh.
Hocam galiba sizin ekran kartında 0RPM özelliği yok, boştayken dediğiniz bilgisayar açıldığında mı oyundan çıkıldığında mı?

Palit GP OC modeline sahibim ben de ve Witcher 3'te 60 FPS en fazla 71 derece gördüm. Benim de kasamın önü kapalı ama yine de ekran kartı ve işlemci sıcaklığı çok iyi. Witcher 3'te FPS sınırını kaldırınca oyun 80-90 FPS arası alıyor ve böyle olunca da sıcaklık 78'e kadar yükselmişti. FPS oyunları dışında böyle ağır oyunlarda 60 FPS'e ya da kendi ayarını bulup örn."80-100FPS" gibi FPS sınırı koyabilirsiniz.

Hocam galiba sizin ekran kartında 0RPM özelliği yok, boştayken dediğiniz bilgisayar açıldığında mı oyundan çıkıldığında mı?
Msi Ventus XS OC modelini kullanıyorum, galiba 0 RPM özelliğin yok. Boştayken dediğim herhangi bir oyun oynamıyorken. Oyunlarda 55-75 arası değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı