GTX 1660 Super ile Etherium madenciliği yapılabilir mi?

Kartıma yapacağım tam değeri bulamadım sizin ayarınızı yapsam sıkıntı olurmu?
Şimdi sana şu ayarı yap demem olmaz, çünkü aynı model kartların ayarı bile aynı olmuyor. Memory'i 100, 100 artırın ve 2-3 dakika değerleri takip edin. Core'yi de 50, 50 önce düşürün, olmazsa yükseltirsiniz. Bu şekilde ayarlayın ve 30 Mh/s gibi rakamları yakalarsanız öyle bırakın. Zaten sıkıntı çıkarsa miner hata verir. Kendiniz değiştire değiştire ayarları bulursunuz. Ama ayarları öyle damdan düşer gibi birden +800 veya -300 yapmayın, küçük küçük arttırın ve arada 2-3 dakika takip edin.

Şu an ayarladım 30.20 hash geliyor günlük ortalama 4 Euro 10 cent olarak ödeme yapılacak teşekkür ederim yardımınız için.

Ayda 200 TL falan kazarsın ve kartı çöpe atmış olursunuz mining işine 1 kart ile girilmez.

Ayda 100 Euro'dan fazla kazanç?

Ayda 200 TL falan kazarsın ve kartı çöpe atmış olursunuz mining işine 1 kart ile girilmez.

Çöpe atılmış olmaz oyun oynamak miningden daha fazla yoruyor sıcaklık ve gücü ayarlarsan kartın gider 1 ayda patlamaz.

Ayda 100 Euro'dan fazla kazanç?

Çöpe atılmış olmaz oyun oynamak miningden daha fazla yoruyor sıcaklık ve gücü ayarlarsan kartın gider 1 ayda patlamaz.
100 Euro mu ahahahah

Şu an ayarladım 30.20 hash geliyor günlük ortalama 4 Euro 10 cent olarak ödeme yapılacak teşekkür ederim yardımınız için.
Bu mH geliri o kadar değil şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…