Sistemde yazılımı kurup tek ekran kartıyla yapabilir miyim ve haftalık ne kadar kazanırım?
32 MH/s alıyorum düzgün ayarlar ile. Kart default olarak 25 kazıyor zaten.Yapılır. UV+OC ile 23 MH/s.
Ters yazmışım.32 MH/s alıyorum düzgün ayarlar ile. Kart Default olarak 25 kazıyor zaten.
Binance Pool'da yok sanırım. Tavsiye değildir, incelemek isteyen bakabilir.Evet, haftalık 20 dolar kazanırsınız elektrik çıktıktan sonra. Fakat kazacağınız miktar az olacağından bunu hesabınıza çekebilmek için 1-1.5 ay kadar mining yapmanız gerekir. Çoğu havuzda alt limit var çünkü.
Ethermine 2 haftada bir ödeme yapıyor, 0.01 Eth üstünde kazım yaptığınız sürece.32 MH/s alıyorum düzgün ayarlar ile. Kart default olarak 25 kazıyor zaten.
Günlük 1 dolar biraz az. 13 gündür kazım yapıyorum ve 42 dolar elde ettim şu an RX 5500XT ile.Evet yapılabiliyor günlük 1 dolar kazananlar var tek karttan.
Ethermine 2 haftada bir ödeme yapıyor, 0.01 ETH üstünde kazım yaptığınız sürece.
Günlük 1 dolar biraz az. 13 gündür kazım yapıyorum ve 42 dolar elde ettim şu an RX 5500XT ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.