GTX 1660 Super ile mining yapılır mı?

4GB modeli zaten ETH kazımı yapamıyor. Ben şu an 28mh/s ile kazım yapıyorum ancak 2 gün öncesine kadar 26.7mh/s ile kazım yapıyordum. 1660 Super daha çok kazanç sağlayacaktır.

Bende 1660S ile kazım yapıyorum 3. gün olacak bu akşam saat 11 de.
Güncel olarak 11.50 dolar kazıdım.
Ama ethermine da kazıyorum.
Hatamı ediyorum bilmiyorum.
Başka bir havuzamı geçeyim ?
Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

Bende 1660S ile kazım yapıyorum 3. gün olacak bu akşam saat 11 de.
Güncel olarak 11.50 dolar kazıdım.
Ama ethermine da kazıyorum.
Hatamı ediyorum bilmiyorum.
Başka bir havuzamı geçeyim ?
Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.
Hocam yatırım tavsiyesi değildir. Ben yarıda bırakmamak için 0,01 ETH'ye kadar kazdım Ethermine'da sonra binance'e geçtim. Şu anda binance'a kazıyorum. Ethermine'ın 0,01 ETH'yi göndermesini bekliyorum.

BinancePool'un en kötü tarafı Ethermine'daki gibi anlık ne kadar kazdınız göremiyorsunuz. (Ya da ben nereden bakıldığını bulamadım.) Gün sonunda ne kadar kazdığınızı söylüyor.

Evet. Binance Pool ile o gün ne kazdıysan gün sonunda hesabına aktarabiliyorsun. Keşke 1 hafta ethermine ile zaman kaybetmeseydim. Şimdi parayı ne zaman gönderecek diye bekle dur.
0.01 - 0.05 arasını 14 günde 1 kez
0.05 - 0.1 arasını 7 günde 1 kez
0.1 'i aşan tutarı aştıktan sonraki ilk ödeme zamanında genelde en geç yarım saatte gönderir.

0.01'i aşmadan selam bile vermez. :)

0.01 - 0.05 arasını 14 günde 1 kez.
0.05 - 0.1 arasını 7 günde 1 kez.
0.1'i aşan tutarı aştıktan sonraki ilk ödeme zamanında genelde en geç yarım saatte gönderir.

0.01'i aşmadan selam bile vermez. :)

Ben 0.01 ETH kazımını bugün tamamlarsam 14 gün sonramı yatacak yoksa kazımaya başladıktan sonramı sayılıyor 14 gün?

Ben 0.01 ETH kazımını bugün tamamlarsam 14 gün sonramı yatacak yoksa kazımaya başladıktan sonramı sayılıyor 14 gün?
Başladıktan sonra 7 gün boyunca 0.1'e eriştikçe günde 1 kez ödeme yapar. 7.gün 0.05'e ulaşmışsa yapar ve ulaşmadıysa 14 güne kadar 0.01-0.05 arasında kalıyorsa da 14.günü sonunda biriken neyse onu yatırır.

28mh/s ile 0.1 ETH kaç günde tamamlanır. Sizce bunun hesabını yapabileceğimiz 1 sistem var mı?
1 ay 24 gün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı