GTX 1660 Super RDR 2 grafik ayarı nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
2x8 16 GB 2666MHz CL16
Ekran kartı
ASUS Rog Strix GTX 1660 Super
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 5600
Arkadaşlar merhaba. Oyunu yeni indirdim. Grafik ayarları nasıl olmalı? FPS çok düşük, grafiklerin de kötü olmasını istemiyorum. Tam dengeli bir ayar istiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

R5 5600.
2x8 16 GB 2666MHz.
GTX 1660 Super.
Oyun SSD'de yüklü.
165 Hz 1080p monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p High ayarlarda 60-70FPS oynatır diye düşünüyorum.

8zebk3hxjvx31.png

Xbox One X ayarlarında akıcı 60+ FPS oynayabilirsiniz.

8zebk3hxjvx31.png

Xbox One X ayarlarında akıcı 60+ FPS oynayabilirsiniz.
Bu yazılanları yapmam yeterli mi? Windows üzerinden tasarruf modunu yüksek performansa, nvidia denetim masasından başka bir ayar yapmama gerek var mı?

Ek olarak Nvidia GeForce Experience otomatik ayar yapıyor. O ayarlar da oynasam bir sorun olur mu?

Bu yazılanları yapmam yeterli mi? Windows üzerinden tasarruf modunu yüksek performansa, NVIDIA Denetim Masası'ndan başka bir ayar yapmama gerek var mı?

Ek olarak NVIDIA GeForce Experience otomatik ayar yapıyor. O ayarlar da oynasam bir sorun olur mu?

1660 Super'e sahipsiniz o tarz şeyler biraz eskide kaldı sadece yüksek performans yapmanız ve attığım fotoğraftaki ayarları yapmanız yeterli olacaktır.

1660 Super'e sahipsiniz o tarz şeyler biraz eskide kaldı sadece yüksek performans yapmanız ve attığım fotoğraftaki ayarları yapmanız yeterli olacaktır.

Tamamdır hocam. Akşam eve geçtiğim zaman paylaştığınız ayarları yapacağım. Sıcaklık değerini ve aldığım FPS değerini yazacağım.

Hocam dediğiniz ayarları yaptım. Oyunu akıcı bir şekilde kasmadan oynuyorum. Teşekkür ederim.

İşlemci sıcaklığı 44-50 arası. Ekran kartı 55-60

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı