RX 9060 XT hangi marka ve model alınmalı?

• Konuyu başlatan Winhor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 259
Afterburner kullan, oradan kartın tüm ayarları yapılabiliyor.
Kartın kendi yazılımı varsa oradan da fan hız profilleri ayarlanıyordu, eski Sapphire RX 570'im öyleydi misal.
Ama ortak yazılım olarak Afterburner en bilineni, onu kullanıyorum.

Bir de bende 3 monitör var boşta 74 derece VRAM sıcaklığı. Şimdi sadece tek monitör ile boşta ve yükte sıcaklığa bakacağım eğer düşerse.3. monitörü söküp 2. monitörü de işlemcinin ekran kartına direkt anakarta bağlayacağım. Boşta sıcaklığın düşeceğine eminim ama yükte düşer mi bilmiyorum.

Bir de bende 3 monitör var boşta 74 derece VRAM sıcaklığı. Şimdi sadece tek monitör ile boşta ve yükte sıcaklığa bakacağım eğer düşerse.3. monitörü söküp 2. monitörü de işlemcinin ekran kartına direkt anakarta bağlayacağım. Boşta sıcaklığın düşeceğine eminim ama yükte düşer mi bilmiyorum.

Pardon boşta 66 derece şu an 3 monitör ile. Monitörleri söküp sisteme restart attım boşta yine 66 derece. Yükte 90-92 aralığından 88-90 aralığına düştü. Afeterburner ile ayar yapıp tekrar bakacağım şimdi. Kartı %100 fana aldığım zaman kart 38 dereceye düşüyor hotspot 56 derece, VRAM sıcaklığı 80 derece. Yani oyun içinde 1200-1500 RPM arası gezinen kartın bellek sıcaklığı nasıl 90 derece oluyor, 3400RPM de döndüğü zaman nasıl 80 derece olabiliyor aklım almıyor. Neredeyse 2.5 3 katı gürültü çıkartıyor şu an başım ağrıdı ve hepsi 10 derece için. Orta bir değer bakacağım şimdi.%70 fanda 82 derece sabit.%50 fanda 86 derece sabit. Fan kullanımını arttırmanın da hiçbir mantığı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı