GTX 1660 Super sıcaklığı ve fan hızı normal mi?

Mert Yigiter

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Henüz bütün parçalarım gelmediği için ekran kartımı kullanamıyorum. Kart hakkındaki yorumları okurken fazla ısınıyor, fan yüzde 80 çalışıyor gibi yorumlar okudum. Bu kart için olması gereken nedir? Kasanın hava akışı, fanlar gibi birçok etken olduğunu biliyorum. Benim sorum "sorun teşkil etmeyen" sıcaklığı ve fan hızı. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Modeli: Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı aktif olarak kullanıyorum. Fan hızları 60-70-80 arası değişiyor. Fan ayarını kendim yaptım. Maksimum 58 derece gördüm. İçiniz rahat olsun kart ısınmıyor.

Fan hızları 60-70-80 arası değişiyor demişsiniz. Bu kartın zorlanma seviyesine göre artıp azalıyor sanırım öyle mi? Bir de müsaitseniz fan ayarları nasıl yapılıyor kısaca özet geçebilir misiniz? Teşekkür ederim yorumun için.

Fan hızları 60-70-80 arası değişiyor demişsiniz. Bu kartın zorlanma seviyesine göre artıp azalıyor sanırım öyle mi? Bir de müsaitseniz fan ayarları nasıl yapılıyor kısaca özet geçebilir misiniz? Teşekkür ederim yorumun için.

Artıp azalması şu şekilde oluyor. 50 derece olduğu zaman %60 hızında, 60 derece olduğu zaman %70 hızında çalışıyor. Ben kendim bu şekilde ayarladım. Fan ayarı ise Gigabyte'nin Aorus Engine programı üzerinden yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı