GTX 1660 Super sistem kaç TL eder?

xArtyom

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1660 Super OC.

Intel Core i5 10nesil.

16 GB RAM.

1TB SSD.

Ana kartını resimde attım sizce kaça gider?

Arkadaşımın bilgisayarı kaça satabilirim diye merak etti fikrinizi almak istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20230209164942.jpg
    281,1 KB · Görüntüleme: 65
ekran kartı haric bendede herşey aynı ben 2060 12gb aldım aralık ayında klavye mause kulaklık 2x gamepad monitor ile birlikte 22k ya aldım

GTX 1660 Super OC.

Intel Core i5 10nesil.

16 GB RAM.

1TB SSD.

Arkadaşımın bilgisayarı kaça satabilirim diye merak etti fikrinizi almak istiyorum.

SSD Okuma yazma hız bilgileri, RAM bilgileri hızı vb. İslemci adi hakkında daha detaylı bilgi verebilir misin?

Garantiler devam ediyor mu? Ne kadar kullandın sistemi?
evet devam ediyor aralığın ortalarında aldım 2-2.5 ay oluyor gayet memnunum tüm hereşyi vatan bilgisayardan aldım sadece win10 u int kafeden aldım 120 tl ye

Garantiler devam ediyor mu? Ne kadar kullandın sistemi?
ama daha araştırarak ucuza alabilirsin ben taksit ile alacağım için vatan bilgisayarı tercih ettim bi arkadaşım benden biraz daha az fiyata 3060 8gb lı sistem topladı

Evet devam ediyor aralığın ortalarında aldım 2-2.5 ay oluyor gayet memnunum tüm hereşyi Vatan Bilgisayar'dan aldım sadece Windows 10'u int kafeden aldım 120 TL'ye

Arkadaş konu sahibine sormuş..

GTX 1660 Super OC.

Intel Core i5 10nesil.

16 GB RAM.

1TB SSD.

7 ila 9 arası hocam daha çok etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…