GTX 1660 Super OC.
Intel Core i5 10nesil.
16 GB RAM.
1TB SSD.
Ana kartını resimde attım sizce kaça gider?
Arkadaşımın bilgisayarı kaça satabilirim diye merak etti fikrinizi almak istiyorum.
evet devam ediyor aralığın ortalarında aldım 2-2.5 ay oluyor gayet memnunum tüm hereşyi vatan bilgisayardan aldım sadece win10 u int kafeden aldım 120 tl yeGarantiler devam ediyor mu? Ne kadar kullandın sistemi?
ama daha araştırarak ucuza alabilirsin ben taksit ile alacağım için vatan bilgisayarı tercih ettim bi arkadaşım benden biraz daha az fiyata 3060 8gb lı sistem topladıGarantiler devam ediyor mu? Ne kadar kullandın sistemi?
Evet devam ediyor aralığın ortalarında aldım 2-2.5 ay oluyor gayet memnunum tüm hereşyi Vatan Bilgisayar'dan aldım sadece Windows 10'u int kafeden aldım 120 TL'ye
7 ila 9 arası hocam daha çok etmezGTX 1660 Super OC.
Intel Core i5 10nesil.
16 GB RAM.
1TB SSD.
Ana kartını resimde attım sizce kaça gider?
Arkadaşımın bilgisayarı kaça satabilirim diye merak etti fikrinizi almak istiyorum.
usta ben pc alıcak sandım okumadım tam olayı sonra çaktım boş muhabbet yaptım of yaArkadaş konu sahibine sormuş..
Ekran kartı haric bende de her şey aynı ben 2060 12 GB aldım aralık ayında klavye mouse kulaklık 2X gamepad monitor ile birlikte 22K ya aldım.
Ekran kartı haric bende de her şey aynı ben 2060 12 GB aldım aralık ayında klavye mouse kulaklık 2X gamepad monitor ile birlikte 22K ya aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.