Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair serisinin, iyi kasalarından biri, hava akışıda gayet iyi, eğer diğer technopat konularına bakarsanız anlarsınız.Kasa çok kötühava akışı sıfır.
Kasayı sonradan değişmek şartı ile alınır ama.
NOVA-5600XT / Intel i5-10400F / ASUS DUAL RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR şu sistem nasıldır peki?Kasanın fırın olması dışında parçalarda bir sorun göremedim. Fiyatı da iyi gibi. Benzer sistemi tek tek toplasanız da aynı hatta daha pahalıya gelir muhtemelen.
Aynı sistemin rx5500xt 8 gb'ını bende düşünyordum fakat wattman hatasından çok korkuyorum bilmiyorum bu sistem güç olarakdaha iyidir ama dayanıklılık konusunda wattman hatası yüzünden kokutucu.
1660 Super'den çok daha iyi RX 5600 XT. 2060 Superle bile yarışabiliyor. Kesinlikle bunu al.
Wattman sorununu göz önünde bulundurunuz maalesef adınızdan bile belli.Yok sistem açılmıyor yok crash veriyor tomla sorunu var keşke olmasa bende alırdım ki aklımda almak vardı ama bunları duyuca vaz geçtim1660 Super'den çok daha iyi RX 5600 XT. 2060 superle bile yarışabiliyor. Kesinlikle bunu al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.