Çözüldü GTX 1660 Super sistem oyun oynarken kilitleniyor ve mavi ekran verip BIOS'a atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hewalchu6

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım oyun oynarken kilitleniyor ve mavi ekran verip BIOS'a atıyor. BIOS'tan save changes and exit deyince de çıkmıyor, anca kendi elimle manuel olarak tuştan kapatınca çıkıyor. Bu sorun SSD aldıktan sonra başladı ama sağlık testi yapınca da SSD normal gözüküyor. Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun?

RAM: 16 GB.

SSD: MSI Spatium M390 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD.

Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super.

Anakart: ASRock A320M-HDV

İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip baştan kurabilir misiniz?

Kurduktan sonra yükleyin:

İşe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yaramadı.

Bu rehberi uygulayın.

Bilgisayarım özellikle FC 25 oynarken ara sahnede çat diye donuyor. Birkaç saniye sonra kendini kapatıp yeniden açıyor olay görüntüleyicisine baktığımda kapandığı saat ve dakikalarda Kernel Power 41 (63) hatasını görüyorum. Bu sorunu göstermek için bir bilgisayarcıya gittim ama adam bilgisayarı açtığında çatır çatır çalışıyor. Bilgisayar hatta adamdan rica ettim bir gece boyunca oyunu açık tutması için ve bilgisayar hiçbir şekilde donmamış ama bilgisayarı alıp eve getirdiğimde 1 2 gün düzgün çalıştıktan sonra tekrar aynı sorunu yinelemeye devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektriksel bir sorun diye biliyorum hocam kernel 41(63) hatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…