Herkese merhaba bilgisayarım ortalama 2 dakikada bir 35-40 saniye ekran kararıyor, PC çalışma fonksiyonlarını yitirmiyor beye kapanmıyor fakat ekran kararıyor.
Bu şekilde kullanılmaz hale geldi sorun 2 ay gibi bir süredir devam etmekte.
Not: Ekran kartım 6 GB GTX 1660 Super bilgisayar ile Ethereum mining yapmaktayım, yaz aylarında sistem sürekli çalıştı ısı kontrol ediyordum fakat hava sıcaklığından dolayı bir sorun yaşanmış olabilir diye düşünüyorum.
Şuanda furry mark gpu test yapılıyor hocam biraz uzun sürmesi normal bir durummu
Ekran kart 3 boyut test yapılıyor süre olarak 1 saat görünüyor şuan Eki Görüntüle 1180024
Sıcaklıklar normal. Sistem kapanmadığına göre farklı bir sürücü kurun. Öncelikle DDU ile sürücüyü kaldırın. WHQL sürüm bir sürücü kurup sistemi takip edin bakalım.
Sıcaklıklar normal. Sistem kapanmadığına göre farklı bir sürücü kurun. Öncelikle DDU ile sürücüyü kaldırın. WHQL sürüm bir sürücü kurup sistemi takip edin bakalım.
Tabii ki. Öncelikle DDU'yu bu linkten indirin. Daha sonra bilgisayarı güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücünüzü silin. Daha sonra kullandığınız ekran kartının WHQL sürümünü indirip kurun ve sisteminizi takip edin.