Hayır alınmaz, PSU olarak Gamegaraj 80+ yazılan, hiçbir yerde detayları yazmayan bir PSU koyuyorlar içine. 80+ verimlilik sertifikası ile PSU kalitesi apayrı şeyler. Detaylarını bile vermek istemeyen bir üreticiden PSU almak, saatli bomba almakla aynı şey.
Anakart üreticisini de ilk defa duydum. Ben olsam anakartı yüzünden yine almazdım. Geri kalan bileşenler güzel, sistemde darboğaz olmaz.
Aynı fiyata daha iyi sistem toplamak yerine bu sistemi 300-500 lira daha fazla harcayarak kendin topla. Bu bileşenler bu PSU'ya emanet edilmez. Hepsinin bir anda yandığını görebilirsin mazallah.
Hayır alınmaz, PSU olarak Gamegaraj 80+ yazılan, hiçbir yerde detayları yazmayan bir PSU koyuyorlar içine. 80+ verimlilik sertifikası ile PSU kalitesi apayrı şeyler. Detaylarını bile vermek istemeyen bir üreticiden PSU almak, saatli bomba almakla aynı şey.
Anakart üreticisini de ilk defa duydum. Ben olsam anakartı yüzünden yine almazdım. Geri kalan bileşenler güzel, sistemde darboğaz olmaz.
Aynı fiyata daha iyi sistem toplamak yerine bu sistemi 300-500 lira daha fazla harcayarak kendin topla. Bu bileşenler bu PSU'ya emanet edilmez. Hepsinin bir anda yandığını görebilirsin mazallah.
Hayır alınmaz, PSU olarak GameGaraj 80+ yazılan, hiçbir yerde detayları yazmayan bir PSU koyuyorlar içine. 80+ verimlilik sertifikası ile PSU kalitesi apayrı şeyler. Detaylarını bile vermek istemeyen bir üreticiden PSU almak, saatli bomba almakla aynı şey.
Üretici firma dahi garanti veremez sana, bir şey olur veya şu kadar sürede olur diye. Hiç arıza da yapmayabilir 1 ay içinde sıkıntı da çıkarabilir. Ne olur kısmı da çok değişkenlik gösterir. PSU diğer bütün bileşenlere fazla gerilim verirse, bütün ekipmanların yanabilir. Veya sadece PSU'nun kendisi bozulabilir. Hepsi değişkenlik gösterir.