GTX 1660 Super vs RX 5700

Yiğit mercan262

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660 Super ile RX 5700 rakip kartlar değiller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super A6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Bu bilgisayarı alacağım. Kasadan kıstım RAM'i 8 yaptım. SSD 240 yaptım. İşlemci Ryzen 5 2600X kaldı. 1660SUPER yerine RX5700 alacağım 700 TL farkla. Sadece LOL ve CS:GO oynuyorum kısmen PUBG oynuyorum sizce mantıklı mı? 144Hz monitör kullanacağım FPS farkı çok olur mu?
Lol ve Cs:go için Gtx 1660 Super yeter de artar , ama sen benim 700 TL daha bütçem var diyorsan işlemciyi Ryzen 5 3600 yapmanı ve Ram eklemeni öneririm.

Uber [Donanım Arşivi] | R5 2600X ASUS GTX Dual 1660 Super A6G Evo 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Bu bilgisayarı alacağım. Kasadan kıstım RAM'i 8 yaptım. SSD 240 yaptım. İşlemci Ryzen 5 2600X kaldı. 1660SUPER yerine RX5700 alacağım 700 TL farkla. Sadece LOL ve CS:GO oynuyorum kısmen PUBG oynuyorum sizce mantıklı mı? 144Hz monitör kullanacağım FPS farkı çok olur mu?
LOL ve CS:GO oyunlarında iki kart da +144 FPS vereceği için fark olmaz. PUBG için fark olacaktır.
Bu arada o sistem yerine bunu almak bile bence çok daha mantıklı. Daha kaliteli parçalar var ve işlemci CS:GO ve LOL gibi oyunlarda daha çok FPS verir.

LOL ve CS:GO oyunlarında iki kart da +144 FPS vereceği için fark olmaz. PUBG için fark olacaktır.
Bu arada o sistem yerine bunu almak bile bence çok daha mantıklı. Daha kaliteli parçalar var ve işlemci CS:GO ve LOL gibi oyunlarda daha çok FPS verir.
Vatan bilgisayardan sistem falan alınmaz çok pahalı.

Hem özelliklerine göre çok pahalı hemde özelleştirme imkanı sunmuyor . Tekrar bir düşün istersen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı