Vatana bir göz atmalısınız bu ara kdv indirimi var. Ucuzdan pahalıya şu şekilde :Herkese iyi sosyaller.
Bir arkadaşımıza sistem topluyoruz. RTX serisine çıkamadık bütçe el vermedi. Ryzen 5 2600 işlemci ve B450 S2H anakartla birlikte GTX1660 Super kullanmaya karar verdik. Yeni seri olduğu için deneyimim olmadı. Zotac Twin modeli - Gigabyte OG modeli ve Asus O6G Evo modeli arasında kaldık. Bütçe 2300TL'dir. Farklı ekran kartı almayı düşünmüyoruz. Bu üçünden biri olacak ama hangisi olacağı konusunda yorumlarınıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Kullanıcı yorumu olur, olumlu olumsuz deneyim olur olur bilgilendirebilirseniz sevinirim. Arasında kayda değer fark bulamazsak en uygun fiyatlı ürünü tercih edeceğiz.
Yahu ben bu başlığı marka tavsiyesi olarak açmadım sayın moderatör. Anlam değişiyor, böyle olunca. Başlıkta markalar yazacak ki o markayı kullanan kişi konuya cevap yazsın. Yoksa kimse şu markayı al bu markayı al demez zaten konuya girmez!
Bana kalırsa Gigabyte daha mantıklıdır.3 fanlı ve çekirdek hızlarında da pek fark yok.Vatana bir göz atmalısınız bu ara kdv indirimi var. Ucuzdan pahalıya şu şekilde :
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS GeForce GTX1660 SUPER A6G EVO 6GB DDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce GTX1660 SUPER A6G EVO 6GB DDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daGigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC GDDR6 6GB 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Gigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC GDDR6 6GB 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2600 TL civarına ise rtx 2060 bulunuyor :
MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Herkese iyi sosyaller.
Bir arkadaşımıza sistem topluyoruz. RTX serisine çıkamadık bütçe el vermedi. Ryzen 5 2600 işlemci ve B450 S2H anakartla birlikte GTX1660 Super kullanmaya karar verdik. Yeni seri olduğu için deneyimim olmadı. Zotac Twin modeli - Gigabyte OG modeli ve Asus O6G Evo modeli arasında kaldık. Bütçe 2300TL'dir. Farklı ekran kartı almayı düşünmüyoruz. Bu üçünden biri olacak ama hangisi olacağı konusunda yorumlarınıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Kullanıcı yorumu olur, olumlu olumsuz deneyim olur olur bilgilendirebilirseniz sevinirim. Arasında kayda değer fark bulamazsak en uygun fiyatlı ürünü tercih edeceğiz.
Yahu ben bu başlığı marka tavsiyesi olarak açmadım sayın moderatör. Anlam değişiyor, böyle olunca. Başlıkta markalar yazacak ki o markayı kullanan kişi konuya cevap yazsın. Yoksa kimse şu markayı al bu markayı al demez zaten konuya girmez!
Teşekkür ederim ama başlıkta da belirttiğim gibi yukarıdaki 3 üründen başka ürün tercih edilmeyecek. Sistem sinerji üzerinden toplanıyor. Sadece 3ü arasında anlamlı bir fark var mı bildiğiniz?Bütçe 2.300 TL demişsiniz fakat attığınız Asus modeli 2.400 TL. Bu bütçelere esneyebileceğinizi düşünerek aşağıdaki modelleri öneririm:
Gigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC 6G GV-N166SGAMING-OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC 6G GV-N166SGAMING-OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus ROG-STRIX-GTX1660S-6G-GAMING 128 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG-STRIX-GTX1660S-6G-GAMING 128 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI GTX 1660 SUPER GAMING X 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkürler, sinerji üzerinden toplanıyor sistem farklı yerden parça eklenmeyecek. Yukarıdaki üç üründen birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz olarak düşünün.Vatana bir göz atmalısınız bu ara kdv indirimi var. Ucuzdan pahalıya şu şekilde :
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS GeForce GTX1660 SUPER A6G EVO 6GB DDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce GTX1660 SUPER A6G EVO 6GB DDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS GeForce TUF3 GTX1660 SUPER O6G GAMING 6GB DDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daGigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC GDDR6 6GB 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Gigabyte GTX1660 SUPER GAMING OC GDDR6 6GB 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2600 TL civarına ise rtx 2060 bulunuyor :
MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bana kalırsa Gigabyte daha mantıklıdır.3 fanlı ve çekirdek hızlarında da pek fark yok.
Ben olsam Asus'u veya Gigabyte'ı alırdım. Soğutmalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlk tercihim Asus olurdu.Teşekkür ederim ama başlıkta da belirttiğim gibi yukarıdaki 3 üründen başka ürün tercih edilmeyecek. Sistem sinerji üzerinden toplanıyor. Sadece 3'ü arasında anlamlı bir fark var mı bildiğiniz?