O kartı 1900 TL ye mi aldın? Çok iyi. 2500 TL kâr yapacaksın. En kötü ikinci el 600-700 TL ye güçlü kart bulursun. İdare eden bir kart. Ama yine de sen bilirsin.
Eş dost gezdim ancak temiz kart bulamadım. Günlerce vatanbilgisayar stoğu bekledim 3bin serisi dışında gelen kart olmadı bir ay boyunca. Eldekini kaybetmeyin derim, ki herkes aynı fikirde.
Ben olsam önce alacağım kartı bulup, iyice karar verip ondan sonra kartı ilana koyardım. Hocam galiba işlemci olarak 3600'ünüz vardı. Ben olsam dediğiniz gibi R7 240 vs. bir kart alıp, 1660S'imi satardım. Yaza kadar stoklar düzelirse de 3060'ımı çekerdim, ohh mis.
Şu İstanbul da yaşamayı sırf ikinci el için istiyorum ya. Bir kaç gün gidip ikinci el alışveriş yapıp dönmek istiyorum . Trabzon da hiç bir şey yok. Olanı da böyle.
Letgo'da karşıma çıkan 8000 TL'ye satılan bilgisayar. Dikdörtgen içine aldığım yere de dikkat edin. Not: Dikkatimi çeken bir şey de oldu. Resimler bir yerden alınmış. Garip.
Benim İstanbul'da bir sürü arkadaşım var da, şu virüs döneminde birinden biriyle buluşmasını istemek benim içime sinmez. Yoksa benim kartı da satıp şöyle bir 2. elle idare etme fikri beni de çok cezbediyor.
Bunları görünce gaza geliyorum. Bende de ASUS ROG Strix RX570 8 GB var. Hazır sistemden geldiği için bana 1300TL'ye gelmiş oldu. 3000'e satsam bile kardayım. Tabi ne alabilirim bilmiyorum.
Bence mantıklı. Üzerine bir 500 daha koyarsan 5000TL'ye çok rahat bir ekran kartı alabileceğini düşünüyorum. Amacın sadece LOL ise 9500GT bile oynatır.