GTX 1660 Ti 144 Hz mönitörü besler mi?

AHMETCANDEVELİ

Kilopat
İyi akşamlar herkese uzun araştırmalar sonucu bu sistemi toparladım. PUBG CS:GO tarzı FPS oyunları için 144 Hz mönitörü besler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlıkla. Çünkü 1660 Tİ fiyatına göre fazlasıyla iyi bir ekran kartı ve 3600 Rtx ekran kartını bile besleyebilecek güçte. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Yanlış Bilgilendirme
Kasanın hava akışı güzel. Ama aldığınız SSD hakkında kronik bir arıza olduğunu duymuştum. Bence M.2 bir SSD tercih etmelisiniz. Onun haricinde RAM, anakart vs. güzel. Alınır.

Yanlış yönlendirme. Neden M.2 almalı? M.2 ve SATA SSD arasındaki fark arkadaş için farkedilmeyecek derecede az. M.2 almana gerek yok. Hem arada bariz bir hiz farki yok (Kendim kullandim test ettim. İstersen internetten karşılaştırmalara da bakabilirsin.) Hem de M.2 almak için ya bütçeni arttırman gerekecek ya da aynı bütçe ile daha düşük kapasiteli bir SSD alacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğimiz hız farkı bilgisayar açılımı vs. gibi yerler haricinde dışında daha çok render gibi yerlerde belli oluyor. Ayrıca bütçe olarak abartılacak kadar bir fark yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı