GTX 1660 Ti 280 Hz monitörde kaç FPS alır?

Hangi oyun?
İşlemciniz ne?

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? RDR2 mi yoksa CS:GO mu?

Call of Duty Warzone, CS:GO yani mesela CoD Warzone'da notebookum 80-90 FPS veriyor 280Hz monitöre taktığımda artma olur mu? Yoksa yine aynı FPS'leri mi görürüm? i7 9750H.

Hz = FPS başına ekranın saniyede yansıttığı görüntü, Hz'nin FPS'ye +'sı veya -'si olmaz. Bu durum oynadığınız oyuna ve işlemcinize göre değişiklik gösterir.

280Hz ya 144Hz bir monitörün bir faydası yok o zaman notebooka.

Yenileme hızı FPS değerine etki etmez. İsterse 5000000000 HZ monitörünüz olsa bile etkisi yok. Aynı değerleri alırsınız.

Hangi oyunlarda kaç FPS alacağınızı merak ediyorsunuz? İşlemciniz nedir? Önemli olanlar bunlar.

İyi de ekran kartı ayarlarından Hz'yi 240Hz'ye alabiliyorum (notebook). masaüstünde 240Hz'de çalışıyor. oyunda alır mıyım bu kadar FPS'i onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of Duty Warzone CS:GO yani mesela CoD Warzone'da notebookum 80-90 FPS veriyor 280Hz monitöre taktığımda artma olur mu yoksa yine aynı FPS'leri mi görürüm i7 9750H.

Call of Duty Warzone CS:GO yani mesela CoD Warzone'da notebookum 80-90 FPS veriyor 280Hz monitöre taktığımda artma olur mu yoksa yine aynı FPS'leri mi görürümi7 9750H.

280Hz ya 144Hz bir monitörün bir faydası yok o zaman notebook a.

Call of Duty Warzone CS:GO yani mesela CoD Warzone'da notebookum 80-90 FPS veriyor 280Hz monitöre taktığımda artma olur mu yoksa yine aynı FPS'leri mi görürüm.
İyi de ekran kartı ayarlarından Hz'yi 240Hz'ye alabiliyorum (notebook) masaüstünde 240Hz'de çalışıyor oyunda alır mıyım bu kadar FPS'i onu merak ediyorum

CS:GO'da belki olabilir ama CoD Warzone gibi bir oyunda 240 imkansız. 240 Hz olması FPS'i etkilemez. 240Hz Max alabileceğin FPS 144Hz'de 144FPS alsaydın eğer 240'a geçince sınır arttığı için FPS'de artabilirdi.

Hocam ben sizin ne demek istediğinizi anlamadım. Eğer laptop'ınızda görüntü bağdaştırıcılarından Hz'yi 240'a ayarladıysanız ekranınız saniyede 240 kare gösterebilecektir. Ama oyunlarda etki etmeyecektir. Ayrıca ekstra bir monitör takarsanız optimus teknolojisinin dezavantajlarından kurtulursunuz ve böylece az da olsa FPS artışı elde edersiniz.

Hocam ben sizin ne demek istediğinizi anlamadım. Eğer laptop'ınızda görüntü bağdaştırıcılarından Hz'yi 240'a ayarladıysanız ekranınız saniyede 240 kare gösterebilecektir. Ama oyunlarda etki etmeyecektir. Ayrıca ekstra bir monitör takarsanız optimus teknolojisinin dezavantajlarından kurtulursunuz ve böylece az da olsa FPS artışı elde edersiniz.
Hocam ben aldım da monitör deneyemedim daha yani oyunlarda hiç mi artısı olmaz bana

Hocam ben aldım da monitör deneyemedim daha yani oyunlarda hiç mi artısı olmaz bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama %10'luk performans artışı olacaktır.

CS:GO'da belki olabilir ama CoD Warzone gibi bir oyunda 240 imkansız. 240 Hz olması FPS'i etkilemez. 240Hz Max alabileceğin FPS 144Hz'de 144FPS alsaydın eğer 240'a geçince sınır arttığı için FPS'de artabilirdi.
Hocam ben 240hz alsın istemiyorum benim sorum şu 80-90 alıyorum notebook la oynarken ben şimdi monitör aldım 280hz ondan fps kaç alabilirim o gibi oyunlar da 280hz vermeyeceğini bende biliyorum yani 140-150ms verir mi

Hocam ben 240Hz alsın istemiyorum benim sorum şu 80-90 alıyorum notebook la oynarken ben şimdi monitör aldım 280Hz ondan FPS kaç alabilirim o gibi oyunlar da 280Hz vermeyeceğini bende biliyorum yani 140-150MS verir mi?

Hayır o kadar vermez. Attığım videoyu izleyip FPS farkına bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama %10'luk performans artışı olacaktır.

Bu video açıklayacı oldu teşekkür ederim hocam
O zaman notebook a monitör almanın hiç bir etkisi yok gibi demi hocam 3500tl ye monitör aldım da 😬😬😄

Bu video açıklayacı oldu teşekkür ederim hocam.
O zaman notebook a monitör almanın hiçbir etkisi yok gibi değil mi hocam 3500TL'ye monitör aldım da 😬😬😄

Laptop' ınızın Hertz'i düşükse eğer fazla masrafa girmeden 144 Hz ekran alınabilir. 280 Hz ise ömürlük olmuş güzel olmuş 😀

Laptop 60hz. Asus vg259qm monitör aldım bende daha deneyemedim ama
Laptop' ınızın Hertz'i düşükse eğer fazla masrafa girmeden 144 Hz ekran alınabilir. 280 Hz ise ömürlük olmuş güzel olmuş 😀

Hocam peki oyunlarda ayarlardan hz yi 240hz aldığımda o hissiyati verecek mi peki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı