Monitörü de yeni aldım Asus tuf gaming 165Hz IPS 1080pMontiör 1080p ise sıkıntı olmaz.
2x8 16 GB ram var hocamO halde AMD de bakılabilir. Aynı anakart ve işlemci ikilisini bizzat kullanıyorum. Sıkıntı yaratacak parça yok gibi, RAM kaç GB?
Monitörü de yeni aldım ASUS TUF Gaming 165Hz IPS 1080p.
RX 6600 alın. Rakibi 3060.
Ucuz diye mi? RTX 2060 gereksiz pahalı olmasın?Yazılımsal sorunları var hala diyorlar, sırf ucuz diye bir şey alınmaz.
AMD tarafında cahil kalıyorum biraz o yüzden nvidia tercih ediyorumRX 6600 alın. Rakibi 3060.
Ucuz diye mi? RTX 2060 gereksiz pahalı olmasın?
Hocam benim linkini attığım 2060 da dlss mevcut dimi RTX lerin hepsinde var diye biliyorum ben ama yine de bir sorayım dedimNe yapalım dostum sırf ucuz diye AMD'nin hataları ile mı uğraşsın millet? Ben APU sistem de bile bir sürü hata alıyorum ileride ekran kartı takarsam kesinlikle NVIDIA tarafından takarım.
Evet var hocam.Hocam benim linkini attığım 2060 da dlss mevcut dimi RTX lerin hepsinde var diye biliyorum ben ama yine de bir sorayım dedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.