GTX 1660 Ti Anlık takılmalar yapıyor

Prizde topraklama varmı bi bak.
Bildiğim kadarıyla var yaklaşık 2 ay kadar öncesinde elektikçi çağarıp evi ve odamı kontrol ettirmiştim.
Pingle alakalı olduğunu düşünmüyorum Pubg, Apex oynamıyorum sadece Cs Go, Witcher 3 ve güncel single player oyunlar oynuyorum Cs Go'da daha çok hissediliyor.
Eski ekran kartını yollamadan önce bu sorun oluyormuydu?
Evet vardı ilk sistemi yolladım testlere sokup sorun yok dediler sorunumun devam ettiğini söyleyince video çekmemi istediler bende bu videoları yollamıştım. Daha sonra fps drop sebebinin ekran kartıyla alakalı olduğunu söylediler bende ekran kartını yolladım değiştirdiler ama düzelmedi malesef.
Anakart ya da SSD diskten kaynaklı bir sorun olabilir. SSD'nizi bir test edin.

Hd Tune pro testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum birkaç hafta öncesinde minimum okuma hızı 1.9mb kadar gösteriyordu bu testde çok daha stabil çıktı.
Msi After Burner ile video çekip tekrar paylaşacağım.
R5 3600 işlemcim Odysey gibi sıkıntılı oyunlarda biraz fazla ısınıyordu 84-85 derecelere kadar görmüştü. Onun dışında 5 6 oyun denemiştim maks 80 derecelerdeydi Core performance
boost özelliğini kapadım 60derecelerde geziyor. Ekran kartı şimdiye kadar maks 72 dereceyi görmüştür. Farklı windows sürümü de denedim formatladım ama düzelmedi malesef. CPB açsam da kapasamda çok fark etmiyor fps droplar single player oyunlarda daha nadir olurken bazen Cs Go oynarken çok rahatsız edici olabiliyor.

Ankartınızın marka modeli nedir? Bios ve Çipset sürücüleriniz güncel mi?

Önce çipset sürücüsünü indirip kurun sonra BİOS güncellemenizi yapın. Sürüm 1814 yayınlanmış. Siz 1607 kullanıyorsunuz.

Çipset i kurdum Bios güncellemesi için 1804'e güncellemeli miyim? Yoksa direk 1814'e güncelleyebilir miyim?

Direk 1814 güncelleyin tüm düzeltmeleri içerir.

Bios güncelledim, çipset kurdum sorunum hala devam ediyor. Dakika 1'de drop oluyor.
Monitör kaynaklı olabilir mi peki?

Aynı sistem aynı sorununu yaşıyorum ve aynı yerden satın aldım benden de kartımı istediler bakalım ne olacak.

RAM ile alakalı olabilir oynadığınız oyundan bağımsız. Biliyorsunuz Ryzenler RAM ile beraber potansiyele ulaşıyorlar ve 8GB tek slot RAM sorun çıkarıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…