GTX 1660 Ti ASUS vs MSI

Mentorrrz

Decapat
Arkadaşlar GTX 1660 Ti kart alacağım. Sizce:

1-)MSI GTX 1660 Ti Gaming X
2-)ASUS ROG STRIX 1660 Ti
3-)ASUS ROG STRIX 1660 Ti OC

İkinci olarak ise OC modeli sessiz midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming X almanı tavsiye ederim. Gigabyte ve Gigabyte Aorus modellerini özellikle tavsiye ederim. Hem güzel duruyorlar hem performansları iyi. Gigabyte 2070 Windforce OC kullanıyorum. Harika bir kart.
Ayrıca aynı kartın OC modeli görünüşte fark etmiyorsa, (genellikle) aynı karttır. OC modeli fabrika çıkışlı hız aşırtmalı olduğu için daha pahalıdır. Mesela ROG Strix Advanced edition ile OC edition arasında fiyat farkı vardır. Ama Advanced modeline kendin hız aşırtma yaparsan aynı kart olurlar.

Gaming X almanı tavsiye ederim. Gigabyte ve Gigabyte Aorus modellerini özellikle tavsiye ederim. Hem güzel duruyorlar hem performansları iyi. Gigabyte 2070 Windforce OC kullanıyorum. Harika bir kart.
Ayrıca aynı kartın OC modeli görünüşte fark etmiyorsa, (genellikle) aynı karttır. OC modeli fabrika çıkışlı hız aşırtmalı olduğu için daha pahalıdır. Mesela ROG Strix Advanced edition ile OC edition arasında fiyat farkı vardır. Ama Advanced modeline kendin hız aşırtma yaparsan aynı kart olurlar.
Hocam peki OC modelli kartı alırsam ses ve soğukluk nasıl olur

Asus almanı tavsiye ederim. Fakat çok pahalı bunlar biraz daha para vermene gerek kalmadan aslında RTX2060 bile alabiliyorsun. Ama karar senin tabi. Ben Asus RogStrix kullanıyorum. Şahsen çok memnunum. Kulağına değmesin :D
Asus Rog Strix fan yapısı dolayısıyla soğutma anlamında daha verimliyken ses minimum düzeyde oluyor. Ben fan sesini neredeyse hiç fark etmedim desem yeridir.
Asus Rog Strix fan yapısı dolayısıyla soğutma anlamında daha verimliyken ses minimum düzeyde oluyor. Ben fan sesini neredeyse hiç fark etmedim desem yeridir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı