A Alim Akyıldız Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 8 4 Haziran 2019 #11 Aghayev13 dedi: İtopya`da bu sistemi bulup bazı değişiklikler yaparak alın. Ben yaptım zaten, yani aynısı almanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Oynadığın bazı oyunlarda fps değerleri söylermisin hangi ayarlarda oymadığınla birlikte.
Aghayev13 dedi: İtopya`da bu sistemi bulup bazı değişiklikler yaparak alın. Ben yaptım zaten, yani aynısı almanızı öneriririm. Genişletmek için tıkla... Oynadığın bazı oyunlarda fps değerleri söylermisin hangi ayarlarda oymadığınla birlikte.
Aghayev13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.720 Çözümler 4 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2019 #12 Alim Akyıldız dedi: Oynadığın bazı oyunlarda fps değerleri söylermisin hangi ayarlarda oymadığınla birlikte. Genişletmek için tıkla... Hocam siz beni yanlış anladınız.Yani demek istediğim, ben hazır sisteme bazı değişiklikler yaptım, sizde öyle yaparak alın.
Alim Akyıldız dedi: Oynadığın bazı oyunlarda fps değerleri söylermisin hangi ayarlarda oymadığınla birlikte. Genişletmek için tıkla... Hocam siz beni yanlış anladınız.Yani demek istediğim, ben hazır sisteme bazı değişiklikler yaptım, sizde öyle yaparak alın.