Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 24 Haziran 2021 #21 Ez optimizer adında bir uygulama varmış sanırım cp de 30 FPS'e kadar artıyormuş doğru mu?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 24 Haziran 2021 #22 Dominic dedi: Ez optimizer adında bir uygulama varmış sanırım cp de 30 FPS'e kadar artıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. FPS artabilir ama 30 FPS artmaz bence.
Dominic dedi: Ez optimizer adında bir uygulama varmış sanırım cp de 30 FPS'e kadar artıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. FPS artabilir ama 30 FPS artmaz bence.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 24 Haziran 2021 #23 c1unky dedi: Ekran kartı normal fakat CPU biraz yüksek ama 40 FPS normal bence. Genişletmek için tıkla... 105'e kadar tam performans çalışıyormuş sanırım. c1unky dedi: Sanmıyorum hocam. FPS artabilir ama 30 FPS artmaz bence. Genişletmek için tıkla... 30'a kadar yazıyor. AMD Cas, AMD Dinamik Cas diye ayarlar var bunlarla ilgili bir ayar yapmalı mıyım?
c1unky dedi: Ekran kartı normal fakat CPU biraz yüksek ama 40 FPS normal bence. Genişletmek için tıkla... 105'e kadar tam performans çalışıyormuş sanırım. c1unky dedi: Sanmıyorum hocam. FPS artabilir ama 30 FPS artmaz bence. Genişletmek için tıkla... 30'a kadar yazıyor. AMD Cas, AMD Dinamik Cas diye ayarlar var bunlarla ilgili bir ayar yapmalı mıyım?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 24 Haziran 2021 #24 Dominic dedi: 105'e kadar tam performans çalışıyormuş sanırım. 30'a kadar yazıyor. Genişletmek için tıkla... 90 Laptop'lar için yüksek değil normal denilebilir yine de bir tık yüksek gibi geldi. Dominic dedi: AMD cas, AMD dinamik cas diye ayarlar var bunlarla ilgili bir ayar yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilgim yok ama deneyin görün.
Dominic dedi: 105'e kadar tam performans çalışıyormuş sanırım. 30'a kadar yazıyor. Genişletmek için tıkla... 90 Laptop'lar için yüksek değil normal denilebilir yine de bir tık yüksek gibi geldi. Dominic dedi: AMD cas, AMD dinamik cas diye ayarlar var bunlarla ilgili bir ayar yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilgim yok ama deneyin görün.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 24 Haziran 2021 #25 c1unky dedi: 90 Laptop'lar için yüksek değil normal denilebilir yine de bir tık yüksek gibi geldi. Hocam bir bilgim yok ama deneyin görün. Genişletmek için tıkla... Bu yazı bir tık heyecanlandırdı beni işe yarar mı?
c1unky dedi: 90 Laptop'lar için yüksek değil normal denilebilir yine de bir tık yüksek gibi geldi. Hocam bir bilgim yok ama deneyin görün. Genişletmek için tıkla... Bu yazı bir tık heyecanlandırdı beni işe yarar mı?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 24 Haziran 2021 #26 Dominic dedi: Bu yazı bir tık heyecanlandırdı beni işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yarayabilir.
Dominic dedi: Bu yazı bir tık heyecanlandırdı beni işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yarayabilir.