GTX 1660 Ti değiştirilmeli mi?

SkyDevv

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba çok aktif olmasa da bazen bilgisayarımı kullanıyorum şu anda sistemimde ASUS TUF GTX 1660 Ti var ve işlemcimde Intel Core i5 12400F sizce ekran kartım hala bu dönemde yeterli mi veya hangi ekran kartını almalıyım. Çok fazla oyun oynamıyorum ama bazenleride başından kalkmıyorum yani çok değişik bir şekilde bilgisayar başındayım bazen 2 ay bilgisayarı açmam bazen her gün bakarım.

Merhaba çok aktif olmasa da bazen bilgisayarımı kullanıyorum şu anda sistemimde ASUS TUF GTX 1660 Ti var ve işlemcimde Intel Core i5 12400F sizce ekran kartım hala bu dönemde yeterli mi veya hangi ekran kartını almalıyım. Çok fazla oyun oynamıyorum ama bazenleride başından kalkmıyorum yani çok değişik bir şekilde bilgisayar başındayım bazen 2 ay bilgisayarı açmam bazen her gün bakarım.

Şu an oynadığın oyunlara bağlı AAA oyunları akıcı oynamak istiyorsan değiştir ama dersen ara sıra oynuyorum ama 30-60FPS verse raziyim gerek yok.

Size yetmiyorsa değiştirilmeli, yetiyorsa kalsın. Günümüze göre bariz yetersiz ama siz "Yüksek sistem isteyen oyunlar mı oynuyorsunuz?" gibi sorulara cevap hayırsa çok önemi yok.
Bana yetmezdi doğrusu ama Valorant oynayan bir insana fazlasıyla yeter mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı