GTX 1660 Ti Dying Light düşük FPS

Eskopya27

Centipat
Oyunda düşük FPS alıyorum. Sistemim 1660 Ti i7 9750H 16 GB RAM (Monster Tulpar T7 v19.3). 1660 Ti testlerinde oyunda herkes 80 90 FPS alıyor ama ben oyunda 35 40 50 FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir?
En yüksek grafiklerde*

Son düzenleme:
bilgisayarını ekran kartını görüyor mu emin misin görüp görmediğini biliyor musun
Oyunda düşük FPS alıyorum. Sistemim 1660 Ti i7 9750H 16 GB RAM (Monster Tulpar T7 v19.3). 1660 Ti testlerinde oyunda herkes 80 90 FPS alıyor ama ben oyunda 35 40 50 FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir?
Not: Oyun torrent indirdim.
En yüksek grafiklerde*
oyun u torrent indirdim dediğini görmedim pardon torrent indirmeden kaynanklı olabilir mümkünse csgo da fps testi yapar mısın

bilgisayarını ekran kartını görüyor mu emin misin görüp görmediğini biliyor musun

oyun u torrent indirdim dediğini görmedim pardon torrent indirmeden kaynanklı olabilir mümkünse csgo da fps testi yapar mısın
Diger oyunlarda sıkıntı olmuyor bunda böyle bazen normal bazen fps düşük anlamadım gitti dün fps iyiydi bugün kötü
Mesajım için kusura bakmayın, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, konu kitlenmediğine göre mesajı tekrar düzenleyin, daha sonra çaresine bakalım.
Düzenledim
fps bu durumda şuanda ayarlar da böyle

Dosya Ekleri

• urt.png
    urt.png
    726,8 KB · Görüntüleme: 151
  • trjtrjtr.png
    trjtrjtr.png
    732,3 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleme:
Diger oyunlarda sıkıntı olmuyor bunda böyle bazen normal bazen fps düşük anlamadım gitti dün fps iyiydi bugün kötü

Düzenledim
fps bu durumda şuanda ayarlar da böyle

Mümkünse Msi Afterburner ile oyun içi bileşenlerin kullanım değerlerini gösteren SS atınız, sorun yaşadığınız an gönderebilirseniz daha sağlıklı olur. Bağlantı linkleri:

http://download.msi.com/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup.zip

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı