GTX 1660 Ti ekran kartıma voltaj gitmiyor

allis..

Hectopat
Arkadaşalar tüm sorun konu başlıgıdan yazdıgım kadar MSI Afterburner'den baktım voltaj degeri 0 gösteriyor. Sabah açtıkdan sonra bilgisayarı oyuna girdim ve ciddi FPS düşüşü oldugunu fark etttim, biraz kurcalayınca voltaj gitmedigini fark ettim yardım ederseniz çok sevinirim. Kartım MSI 1660 Ti daha sisstemi alalı 1 ay olmuştur cidden canımı sıktı bu olay.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Voltajı sen vermeyeceksin voltaj değerini gösteriyor orası. Ama Undervolt yapacağım biraz dersen düşür durup durduk yerde voltaj düşürmene gerek yok. Sıcaklık değerlerin falan mı fazla?

usta sıcaklık degil sıkıntı, kart çalışmıyor şuan sabah biraz lol atacaktım 45 50 fps veriyor on board oynuyordum büyük ihtimalle afterburner bakınca voltaj gitmiyor gözüküyor

Ayarlara girip voltaj takip kontrolünü açtın mı öyle bir şey olamaz. İşlemcin on board da görüntü veriyor mu ki? İşlemcin on board görüntü vermiyorsa zaten ekrana görüntü gelmez ekran kartıyla ilgili bir sıkıntı olmuşsa.

tamam usta onu açtım şuan herşey normal gözüküyor ama sabah lol gibi bi oyunda 50 fps alıyordum şimdi bidaha deniyecegim yazarım tekrar, yardımlarınız için teşekkürler

tamam usta onu açtım şuan herşey normal gözüküyor ama sabah lol gibi bi oyunda 50 fps alıyordum şimdi bidaha deniyecegim yazarım tekrar, yardımlarınız için teşekkürler
Sen yinede bir sistemini kararlılık testine sok bak bakalım nedir ne değildir.
Bu konu yardımcı olur sana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı