GTX 1660 Ti FurMark testi nasıl doğrulanabilir?

Ucrold

Hectopat
1660 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, Windows 11 bir laptopum var. 4-5 gün önce laptopu bilgisayarcıya götürdüm. Adam 8 saatlik bir FurMark yapacağını söyledi. Sonuçları bana gösterecekmiş. Bu sonuçların yanıltıcı olup olmadığını nasıl anlarım ve nelere dikkat etmeliyim? Ayarlar vs.

90 dereceyi gecmemeli. GPU frekans degerleri stabil olmali. 80 dereceyi gectikten sonra frekans degerleri aniden dusuyor ise bir problem var demektir.

Yalniz ben laptop dedigini gormemisim. Laptop icin degil 4 saat, 45 dakika bile cok fazla. Laptop GPU'lari uzun sureli yuk altinda kalmak icin uretilmediler. Yerinizde olsam testi kesinlikle ve kesinlikle yaptirmazdim. Cihaz kullanilamaz hale bile gelebilir.
Bilmiyorum bana öyle dendi. Test sonuçlarında nelere dikkat etmeliyim?

Bence 8 saat yaptırma. Test sonuçlarına bakamayabilirsin.
Dün akşam bırakmış teste zaten çok geç

90 dereceyi gecmemeli. GPU frekans degerleri stabil olmali. 80 dereceyi gectikten sonra frekans degerleri aniden dusuyor ise bir problem var demektir.

Yalniz ben laptop dedigini gormemisim. Laptop icin degil 4 saat, 45 dakika bile cok fazla. Laptop GPU'lari uzun sureli yuk altinda kalmak icin uretilmediler. Yerinizde olsam testi kesinlikle ve kesinlikle yaptirmazdim. Cihaz kullanilamaz hale bile gelebilir.
Sanırım ben yanlış anlamışım. 8 saat furmark yapmamış. Ama yinede test sonuçlarını paylaşacağım.

Son düzenleme:

Hocam sadece 10 saniye falan baktırdı. 720P (şaka gibi) 8x msaa 36dk boyunca 80i geçmemiş. Bence kazıklanıyorum. 1080p bile yapmamış testleri adam gibi göstermedi kendi telefonundan bakabildim sadece. Tek gördüklerim bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı