GTX 1660 Ti Gaming X Ne Kadar Eder?

Bu paraya satmayın. Daha iyi fiyata alıcı bulursunuz.

Şaka yapıyorum herhalde ama 5000 biraz abartı. RTX 2060'lar var 4 bin liralarda. Ne kadar iyidir bilemem ama 5-6 ilan var. 1660 Ti için o fiyat fazla sırf markadan dolayı 4400-4500 daha fazla da etmez diye düşünüyorum.

Elimde 2 aylık MSI GTX 1660 Ti Gaming X var. Sadece oyun oynandı, mining yapılmadı. Sizce şu an ne kadar eder fiyatı?
Hocam yaz olmadan satın bence bir an önce yaz gibi fiyatlar düebilri büyük ihtimal belki 1 sonraki ay'a.
Siz satın ucuzada satmayın.

O kartlardan çok daha iyi bu kartlar hem de ucuz ve aynı belki 1 tık daha iyi soğutmaya sahip. Miningli midir bilemem ama ilan tarihleri eski pek sanmıyorum miningli olacağını.

Açıklama geldi 1 yıl daha kart sorunu devam edecek sanırım.

4.000 rahat eder.
Hocam benim bu yaz almam gerek.
Zaten pc alacaktım babam 10k sınır koymuştu 1660 super li alabiliyordum maksimu. Bende bari yaz'a bekliyeyim fiyatlar düşer 3060 lı sistem toplarım demiştim...

O kartlardan çok daha iyi bu kartlar hem de ucuz ve aynı belki 1 tık daha iyi soğutmaya sahip. Miningli midir bilemem ama ilan tarihleri eski pek sanmıyorum miningli olacağını.
Orijinal fotoğrafları yok. Bence güvenilir değil.

O kartlardan çok daha iyi bu kartlar hem de ucuz ve aynı belki 1 tık daha iyi soğutmaya sahip. Miningli midir bilemem ama ilan tarihleri eski.

Ya sen de farkındasın bahsettiğin saçmalığın hala yok öyle yok böyle diyorsun. Eylül'de piyasa böyle miydi? 4000'e sattım dediğim 1660S Gaming X kartı 2800'e almıştım ekim ayında. Sen tutmuş bana eylül'de ilana konulmuş kartların fiyatını atıyorsun. Amacın ne senin? Bırak adam hak ettiği değerde satsın kartını? Nedir zoruna giden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı