GTX 1660 Ti HDMI to VGA sorunu

GGRAVE

Kilopat
Sistemi alalı iki, üç gün oldu dönüştürücü ile görüntü almayı denediğimde "No Signal" hatası alıyorum, monitörüm VGA girişli olduğu için idarelik dönüştürücü ile kullanmak istedim ama olmuyor.
Eski ekran kartımı takıp Windows 10 kurulumu yaptım eski ekran kartımın driver kurulumunu yaparken dönüştürücüyü deneyim dedim ekran geldi ama yine gitti.
Sorum şu ki 1660Ti ekran kartımdan dönüştürücü ile görüntü alamayacak mıyım hep "No Signal"hatası alıyorum.
Eski ekran kartımda da artık"No Signal"hatası alıyorum.

Monitörüm: AsusVW192DR

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücüde bir problem olabilir. dönüştürücünüz güç girişi içeriyor mu ? ekstra güç olmadan çalışmayabilir.Dönüştürücünüzün resmini atabilir misiniz ?

Güç girişi yok diye biliyorum ama yine de atabilirim tabiki buyurun.
1554407258967.jpeg

Öncelikle ekran kartının driver'i yüklümüdür ? eğer yüklüyse bildiğim kadarıyla çözünürlük ayarlarınızı desteklemiyordur.Bence bir televizyona takıp çözünürlük ayarlarınızı monitör çözünürlüğüne getirip tekrar denemelisiniz.

Hayır herhangi bir yerden görüntü alamadığım için driver yükleyemedim çünkü Gigabyte kendi sitesinden indirdim, eski ekran kartım takılı iken program ekran kartını görmediği için yüklemedi hata verdi.
Daha bugün FHD TV'ye bağladım (VGA girişi mevcut) bilgisayarı aynı şekilde "bilgisayardan sinyal alınamıyor"hatası aldım.
Eski ekran kartımı taktığımda VGA ile görüntü alabildim ama dönüştürücü ile aynı şekilde yine bir sinyal alamadım.

elinizde hdmi kablosu bulunuyor ise ekran kartını takıp pc'yi televizyonunuza bağlayın.sonrasında driver kurulumunu yapıp monitör çözünürlüğünüz ne ise pc'nin çözünürlüğünü ona getirip dönüştürücü ile monitörünüze bağlayınız.(1660 ti ile bu işlemi yapın.)

elinizde hdmi kablosu bulunuyor ise ekran kartını takıp pc'yi televizyonunuza bağlayın.sonrasında driver kurulumunu yapıp monitör çözünürlüğünüz ne ise pc'nin çözünürlüğünü ona getirip dönüştürücü ile monitörünüze bağlayınız.(1660 ti ile bu işlemi yapın.)
Tamamdır kardeşim teşekkür ederim :).Sonucu yine yazarım.

Olmadı kardeşim driver'ler tam yüklü, dönüştürücü eski ekran kartımda çalışırken 1660Ti'da çalışmıyor delirmek üzeriyim.
Ama TV'de HDMI kablosu ile sıkıntısız görüntü alabiliyorum ve çözünürlük ayarlarını monitörün desteklediği şekilde ayarladım.
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
yani o zaman tek sorun gözüküyor o da dönüştürücü.Eski ekran kartlarında çalışan dönüştürücüler yeni nesil kartlara uyum sağlayamayabiliyor fikrim başka bir dönüştürücü ile denemeniz hatta eğer bulabiliyorsanız bir tarafında hdmi kablosu diğer tarafı ise vga girişi olan bir dönüştürü alıp denemeniz. Normalde bende böyle bir sorun yaşamıştım ve size anlattığım çözüm ile ekrana ulaşmıştım.
2_s-link-sl-mhvs15-mini-hdmi-to-vga-cevirici-10009_1.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı