GTX 1660 Ti HDMI to VGA sorunu

Benzer bir konu da ben açtım geçen gün. Samsung P2370 ile GTX 1660 Ti/RTX 2060 Bağlantısı Nasıl Yapılır? - Technopat Sosyal

Bir süredir araştırıyorum bu konuyu. Bir yerlerde Nvidia'nın yeni nesil ekran kartlarında analog desteğini kestiğini, dolayısı ile pasif dönüştürücülerin işe yaramadığını okudum. Sizdeki dönüştürücü nasıldır bilmiyorum ama Teknobiyotik gibi sitelerde satılan aktif dönüştürücüleri bir denemenizi tavsiye ederim.

Teknobiyotik'ten aldım hocam bende dönüştürücüyü ve kendi videolarında 1050Ti ile gösteriyorlar eski ekran kartımda da HDMI girişi var ve onda görüntü alabiliyorum dönüştürücüm de aktif neden bilmiyorum ama yeni ekran kartım da görüntü alamıyorum hep "No Signal" hatası alıyorum.

Teknobiyotik'ten aldım hocam bende dönüştürücüyü ve kendi videolarında 1050Ti ile gösteriyorlar eski ekran kartımda da HDMI girişi var ve onda görüntü alabiliyorum dönüştürücüm de aktif neden bilmiyorum ama yeni ekran kartım da görüntü alamıyorum hep "No Signal" hatası alıyorum.
hocam bu problem ancak deneme yanılma yöntemiyle çözülebilir yani no signal hatasının 1 den fazla sebebi olduğundan dolayı siz ancak deneyerek hangisinin size problem teşkil ettiğini anlayabilirsiniz bu problemin sebebi dönüştürücü olabilir, monitör ile alakalı olabilir, ekran kartı driver'ı ile alakalı olabilir vb. bence siz elinizde varsa farklı bir dönüştürücü ile deneyin.

hocam bu problem ancak deneme yanılma yöntemiyle çözülebilir yani no signal hatasının 1 den fazla sebebi olduğundan dolayı siz ancak deneyerek hangisinin size problem teşkil ettiğini anlayabilirsiniz bu problemin sebebi dönüştürücü olabilir, monitör ile alakalı olabilir, ekran kartı driver'ı ile alakalı olabilir vb. bence siz elinizde varsa farklı bir dönüştürücü ile deneyin.
Tamamdır hocam bugün yine deneyim dedim eski ekran kartından geldi,bence dönüştürücü de olabilir sorun sizin tavsiye ettiğiniz dönüştürücüyü bir iki güne kadar alıp deneyeceğim.

Saçmalamayı bırakın bunu al ben kullanıyorum heryerde denedim ekran kartı kullanıyorum tv kullandım sorunsuz ve çok kaliteli cok bilmişler güç gerektiyor diyorlar kimisi drevır demiş dark olunca normaldir yani çalişmaması dediği ürün keyfine bak link Hdmı To Vga 4547a Kablosu Çevirici Dönüştürücü Adaptör Projeksiyo - n11.com

Ya hayirdir insanlar arkadasa yardimci olmaya problemini cozmeye calisiyor.neden asagiliyorsun cok bilmisler falan filan.cok biliyorsan veya yardimci olmaya calisiyorsan alirsin arkadasa hediye edersin dimi ?

Olmuyor arkadaşlar bugün vatana gidip kaliteli bir tane dönüştürücü aldım TV'ye taktım (donanıma ait bütün sürücüler güncel ekran kartı,BIOS vb.) Sadece bir an geldi ama yine gitti, monitöre taktığımda ise o bile gelmedi milletin 1080Ti ekran kartında çatır çatır çalışan şeyler benim bilgisayara gelince cortluyor neden bilmiyorum ki dönüştürücü ile 2080Ti kullanan bile var :) ama maalesef ben kullanamıyorum pes etmek üzereyim lütfen yardım edin.

Olmuyor arkadaşlar bugün vatana gidip kaliteli bir tane dönüştürücü aldım TV'ye taktım (donanıma ait bütün sürücüler güncel ekran kartı,BIOS vb.) Sadece bir an geldi ama yine gitti, monitöre taktığımda ise o bile gelmedi milletin 1080Ti ekran kartında çatır çatır çalışan şeyler benim bilgisayara gelince cortluyor neden bilmiyorum ki dönüştürücü ile 2080Ti kullanan bile var :) ama maalesef ben kullanamıyorum pes etmek üzereyim lütfen yardım edin.
hocam olabilecek bütün senaryoları yazdım yani ben daha nasıl bir çözüm çıkabilir onu düşünüyorum ama bulamadım herhangi bir şey

hocam olabilecek bütün senaryoları yazdım yani ben daha nasıl bir çözüm çıkabilir onu düşünüyorum ama bulamadım herhangi bir şey
Eyvallah kardeşim uğraşların için :).Sorunun ne olduğunu kimse anlayamadı ama kökten çözüm getirerek monitör aldım borca da soktu bu bilgisayar beni nefret ede ede oynayacağım bütün oyunları :). Tekrar teşekkür ederim bilgilerin, düşüncelerin için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı