GTX 1660 Ti için 3200 TL fark verilir mi?

RiseEagle

Picopat
Katılım
19 Ekim 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, hayırlı akşamlar. Çok öncesinden takip edip çözümlere ulaştığım ancak yeni üyesi olduğum bir yer burası. Doğru konu açıp açmadığımdan bile emin değilim ancak bir sorun yaşamaktayım size aktarmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sinerji üzerinden 2019 senesindeki hazır sistem üzerindeki Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8 GB GDDR5 256 bit ekran kartı birden görüntü vermeyi kesti ne olduğunu anlayamadım. Her neyse garantisi devam ettigi için araştırma yaparak yetkli servisin arena bilgisayar olduğunu öğrenip servise gönderdim 10 gün sonra sonuçlanan karar da değişim iade kararı çıktı. Malum günümüzdeki ekran kartı fiyatlarını biliyorsunuz ve azerbeycanlıyım öğrenciyim Türkiye'de. Hiçbir gelir yerim olmadığı için sadece ailemin maddi desteği ile üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum. Bunları göz önünde bulundurarak ücret iadesi yerine değişim talep ettim. Çünkü iade edilen tutarla hiçbir şey alamayacağımin farkındayım. Hem arenayla hem Sinerji'yle iletişime geçerek değişim yapılmasını söyledim aynısı veya muadili olmadığını stok olmadığını belirttiler. Sinerji'nin internet sitesinden baktığım zaman hazır sistemler üzerinde GTX 1660, Ti, süper modelleri olduğunu görüyorum. Biraz baskı yaparak hazır sistemler üzerinde var ve tüketiciyi temin etmek mağduriyetini gidermek zorundasınız dedikden sonra iyi niyetimle çıkacak mantıklı fiyat farkınıda öderim dedim. Bugün iletişime geçip GTX 1650 için 1200, GTX 1660 Ti içinse 3200 TL fiyat farkıyla vere bileceklerini söylediler. GTX 1650'i kabul etmedim sonuçta kendi ekran kartımdan çok düşük bir kart artı para vermek biraz saçma geldi bana. Diğeri içinde fiyat çok uçuk mantıksız pahalı. Ondan öncesinde arena 2900 TL farkla 3060 Ti modeli önerdi hatta son ürün olduğu için yetişemedim ürün satıldı mi ne olduysa artık bilemiyorum. Şimdi ben bu durumu Sinerji'ye de izah etmeye çalıştım 1660 Ti'den çok çok güçlü bir ekran kartını 2900 TL farkla bana teklif ettikleri halde 1660 Ti için 3200 TL istemeniz çok absürt dedim. Müşteri memnuniyeti için kar gütmemekteyiz söyleyip duruyorlar. Arenayla tekrar görüştüm yaklaşık 40-45 güne kadar stok geleceğini daha makul bir fiyata teklif yapacağını söyledi teknisyen arkadaş. Şimdi soruyorum benim ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım daha öncesinde böyle bir deneyimi olan varsa bilgilendirme yaparsa çok sevinirim. Bilgisayarın yokluğu ciddi şekilde eğitimimi etkiliyor. Hakem heyetine başvuru yapayım desem sonuçlanmasi çok uzun sürüyor. Benim istediğim ola bildiğince kısa sürede olumlu yapmak. Şimdiden teşekkür ederim aybalam :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durumun aciliyeti tekrar bildir veya stok gelene kadar sana geçici bir kart yollasınlar, öyle saçma şey mi olur.
 
Hakkın var mı bilmiyorum ama iyi niyetten vs. bahsediyorlar gerçekten öyle bir şey varsa madur etmezler seni, öğrenci olduğunu özellikle belirt.
Kaç kere belirttim öğrenci olduğumu eğitimden geri kaldığımı yardımcı olma niyetleri yok hocam kendi karlarıni gütme peşindeler sadece
 

Geri
Yukarı