GTX 1660 Ti için işlemci önerisi

LullabyLow

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İşlemci değişmek istiyorum yaklasık 10 yıldır falan i5 4590 Kullanıyorum ekran kartı 1660 Ti OC takınca darboğaz yaptığını düsünüyorum oyunlarda falan FPS arttırmak istiyorum ama bilgim yok anakart uyumu gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim. Oynadığım oyun LoL aldığım FPS'te takım savaşlarında 100 civarına düşüyor onu bir 180-200 sabitlemek istiyorum.

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

3.5'a kadar çıkmayı düşündüm hocam ama anakart RAM değişmeden alamaz mıyız 180 200 FPS.

4790k da sana çok bir şey katmaz illaki bir artış olur ama ölü sokete yatırım sadece günü kurtarır 2K ya Ryzen 5 5500 1K ya 2. elde BIOS güncel B450M ya da A320M 1K ya da 2x8 en az 3200MHz RAM yeterli olacaktır.

4790k da sana çok bir şey katmaz illaki bir artış olur ama ölü sokete yatırım sadece günü kurtarır 2K ya Ryzen 5 5500 1K ya 2. elde BIOS güncel B450M ya da A320M 1K ya da 2x8 en az 3200MHz RAM yeterli olacaktır.
2. el değilde sıfır alıyım ben, ramleride 1x16 alsam farkeder mi 2x8 i mi makbuldür bunun hocam

2. el değil de sıfır alayım ben, RAM'leri de 1x16 alsam fark eder mi 2x8'i mi makbuldür bunun hocam.

2x8 sana FPS olarak olarak döner kafadan 3-4FPS gelir.

Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart anakart olarak tavsiyem bunu alman yönünde BIOS flashback sayesinde işlemcisiz BIOS güncellemesi yapabilirsin yapmazsan işlemcini sistem görmez görüntü vermez attığın linkteki Gigabyte da BIOS flashback yok hem ucuz hem masraftan kurtarır.

2x8 sana FPS olarak olarak döner kafadan 3-4FPS gelir.

Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart anakart olarak tavsiyem bunu alman yönünde BIOS flashback sayesinde işlemcisiz BIOS güncellemesi yapabilirsin yapmazsan işlemcini sistem görmez görüntü vermez attığın linkteki Gigabyte da BIOS flashback yok hem ucuz hem masraftan kurtarır.
Sağ olasın hocam bu dediklerini alıcam, tahmini kaç fps alırım sence lolde valoda falan

Sağ olasın hocam bu dediklerini alacağım, tahmini kaç FPS alırım sence LoL'de Valorant'ta falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda 250 gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı