GTX 1660 Ti için işlemci ve anakart önerisi

YaramazMorde

Hectopat
Merhabalar, 1660 Ti ekran kartıma darboğaz yapmayacak minimum fiyatlı işlemci ve anakart arıyorum. Belirli bir bütçem yok. Ailemi çok masrafa sokmak istemediğimden minimum fiyatlı şeyler istiyorum. Neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 1660 Ti ekran kartıma darboğaz yapmayacak minimum fiyatlı işlemci ve anakart arıyorum. Belirli bir bütçem yok. Ailemi çok masrafa sokmak istemediğimden minimum fiyatlı şeyler istiyorum. Neler önerirsiniz?
Veya

i5 10400F ve MSI B460M-A PRO alabilirsin ikisini de kullandığım ve memnun olduğum için önerdim zaten şu sıralar i5 10400F piyasa fiyatının çok altında.

Tam bütçe verirseniz daha iyi olur fakat bunlar fiyat performans ürünleri.

Ölü soket olmaması için H470 ya da Z490 anakart almanızı öneririm.

Şimdi minimum fiyat değince herkesin aklına farklı bir bütçe geliyor. Zannedersem öğrensin o yüzden sen en iyisi yine üstün körü bir bütçe belirt.

Şimdi minimum fiyat değince herkesin aklına farklı bir bütçe geliyor. Zannedersem öğrensin o yüzden sen en iyisi yine üstün körü bir bütçe belirt.
Ailem ile konuşurken fiyat sorduklarında 1,5k dedim onlarda sınavlarımın iyi geçerse alacaklarını söylediler 😃
i5 10400F ve MSI B460M-A PRO alabilirsin ikisini de kullandığım ve memnun olduğum için önerdim zaten şu sıralar i5 10400F piyasa fiyatının çok altında.
Hangi oyunlarda ne kadar fps değerleri alıyorsunuz?
Ryzen 5 3500x Gigabyte b450m s2h
Onları alabilsem canavarım olurdu herhalde
Veya
İlgilendiğiniz için teşekkürler. 2. Attığınızın fiyatları çok uygun geldi. Akakçe güvenilir mi? Daha önce hiç alışveriş yapmadım da oradan

Ailem ile konuşurken fiyat sorduklarında 1, 5K dedim onlarda sınavlarımın iyi geçerse alacaklarını söylediler 😃

Hangi oyunlarda ne kadar FPS değerleri alıyorsunuz?

Onları alabilsem canavarım olurdu herhalde.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. 2. attığınızın fiyatları çok uygun geldi. Akakçe güvenilir mi? Daha önce hiç alışveriş yapmadım da oradan.

Akakçe fiyat karşılaştırması yapıyor siz kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı