GTX 1660 sisteme anakart ve işlemci önerisi

Ekran kartım iyi sayılabilecek bir ekran kartı ama i5 3. nesil işlemcim var. Bana i5 8 veya 9 işlemci, bir de ona uygun bir anakart bulabilir misiniz? Ben birkaç haftadır aranıyorum ama bir türlü bulamadım. Ya uyuşmuyor bulduklarım ya da fiyatları bana çok pahalı.
Bu işlerden anlayan varsa bana bir yol gösterebilir mi?

3k civarına şu iki ürünü almakla başlayabilirsin. Bütçeni biraz zorlayıp 2. elden 5 2600 1k civarına alırsan çok iyi olur.
anakartla rami kaydettim ama işlemci de i5 9400f uyar değil mi buna. bir yandan da arkadaşım bir işlemci gönderdi 2200tlye onu da alabilirim bir süre sonra

anakartla rami kaydettim ama işlemci de i5 9400f uyar değil mi buna. bir yandan da arkadaşım bir işlemci gönderdi 2200tlye onu da alabilirim bir süre sonra
Alma sakın o fiyata bu işlemciyi. Hem anakartına uyumlu değil hem de pahalıya satıyor.
Senin 5 1600 ve ya bulabilirsen çok iyi olacak 5 2600 işlemcilerine bakman lazım. Anakartına uyumlu işlemciler AM4 işlemcileri. Bütçeni zorlayabiliyorsan direkt o attıklarımı alıp bu işlemciyi de alabilirsin. Bir de amd nin stok fanını 2. elden 200TL gibi bir fiyata bulup aldın mı oldu bitti.

Alma sakın o fiyata bu işlemciyi. Hem anakartına uyumlu değil hem de pahalıya satıyor.
Senin 5 1600 ve ya bulabilirsen çok iyi olacak 5 2600 işlemcilerine bakman lazım. Anakartına uyumlu işlemciler AM4 işlemcileri. Bütçeni zorlayabiliyorsan direkt o attıklarımı alıp bu işlemciyi de alabilirsin.
o işlemci de yavaş olmaz mı

Senin 5 1600 ve ya bulabilirsen çok iyi olacak 5 2600 işlemcilerine bakman lazım. Anakartına uyumlu işlemciler AM4 işlemcileri. Bütçeni zorlayabiliyorsan direkt o attıklarımı alıp bu işlemciyi de alabilirsin. Bir de amd nin stok fanını 2. elden 200TL gibi bir fiyata bulup aldın mı oldu bitti.
r5 5500 almak daha mantıklı

Bütçen dahilinde öneriyorum ? Ekran kartını ikisi besleyebilmekte. Yeterli olan bu zaten fakat dediğim gibi bütçeni zorlayabiliyorsan sıfır 5 5500 de alabilirsin 2.5k ya. Güzel fiyat güzel ürün.
çok sağolasın bunları kaydettim
en yakın zamanda alıcam duruma göre bilgilendiririm tekrardan

O ekran kartı için En fazla 5600 işlemci önerilir. Bütçeyi aşacağından 5500 veya 3600 serisi mantıklı olur.

Sıfır almanızı tavsiye etmem. En iyisi A520 ya da B450 anakart ile yukarıdaki işlemcilerden birini seçin. İkili satış var ise ilanlara bakın mutlaka vardır bütçeye göre bulabilirsiniz. Ayrıca atladığınız bir durum daha var DDR4 RAM almanız gerekiyor. Eski sisteminizde var mı?

İlan örnek olsun diye attım. Daha uyguna kesin bulursunuz.

O ekran kartı için En fazla 5600 işlemci önerilir. Bütçeyi aşacağından 5500 veya 3600 serisi mantıklı olur.

Sıfır almanızı tavsiye etmem. En iyisi A520 ya da B450 anakart ile yukarıdaki işlemcilerden birini seçin. İkili satış var ise ilanlara bakın mutlaka vardır bütçeye göre bulabilirsiniz. Ayrıca atladığınız bir durum daha var DDR4 RAM almanız gerekiyor. Eski sisteminizde var mı?

İlan örnek olsun diye attım. Daha uyguna kesin bulursunuz.

bunu da değerlendireceğim sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı