Arkadaşlar kasa ve PSU yenileyeceğim başlıkta belirttiğim gibi bu iki ürünü almak istiyorum. Kasa'nın 550W PSU olan modeli de var hatta o 150 TL daha ucuza gelecek ama 550W ileriye dönük yeter mi bilemiyorum. Sistemimde Ryzen 5 2600 ve RX 570 var. İleri de işlemciyi değil de ekran kartını GTX 1660 Ti seviyelerine çıkaracağım. Sizce kasanın 550W olan versiyonunu mu alayım? Yoksa kasa ve FSP PSU mu almalıyım? FSP markayı herkes övdüğü için daha çok kafama yattı ama Corsair'de kaliteli bir marka diye biliyorum. Not olarak da benim için PSU sessizliği önemlidir yükte sesli çalışır ise benim için kötü olur.
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
urun.n11.com
Ayrıca GTX 1660 Ti düşük güç tüketimine sahip bir kart. Kaliteli bir 550W PSU gayet yeterli gelecektir. Yine de bütçe varsa üstte önerdiğimi alabilirsiniz. Gereksiz masraf yapmak istemezseniz de aynı modelin 550W PSU ile olan kombosunu alabilirsiniz.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Eğer bu kasayı Vatan'dan alabilirseniz Kasa + PSU çok uygun şu an. 550W 1660 Ti için yeterli olacaktır.
Ses konusunda FSP vs Corsair VS serisi olan güç kaynaklarını bilemiyorum ama ikisi de üzmez kalite olarak. Güç kaynaklarını kullanan arkadaşlar daha iyi cevaplar.
Bir kaç inceleme videosu izledim hava akışının iyi olacağı söyleniyor.
Arkadaşlar ayrıca bende ASUS B450M-K anakart var. Bu kasanın fanlarını anakart üzerinde bağlantısını yapabilir miyim?
Ben Cooler MasterWatt 600w 80+ kullandım sıcak havalarda yük binince kafa ütüleyen cinste ses çıkarıyordu 2 kez garantiye yolladım sese normal dediler PCye geçince sesin videosunu atarım.