GTX 1660 Tİ ile 60 HZ IPS ekranlı laptop alınır mı?

Hocam suan monsterin gtx 1060 lı 60 hz modelini kullanıyorum bazı oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen akıcılık alamıyorum aynı sorunu 1660ti kartla da yasar mıyım diye merak ettim.
Ben de monster almayı düşünüyorum da almaya değer mi sence yoksa başka markalara mı yöneleyim?
Bu modeli almayı düşünüyorum

İlk laptop deneyimim Monster'la başladı fakat + - yönleri de var. Cs go, dota 2 gibi oyunlarda aşırı komik fps ler alıyorum. İnternette bu konudan muzdarip çok kullanıcı var. Bazı oyunlarda beklenilen fpsleri alırken bazı oyunlarda aşırı düşük fpsler alıyorum. Fanlar sürekli kendini açıp kapatıyor, çevredeki insanlara aşırı rahatsızlık veriyor. Pil de 1 saat veya daha az kullanım süresi veriyor. Şarja takılı değilken kendini aşırı derecede kısıtlıyor video izlerken bile bazen kasıyor. Bu dediklerim sizin istediğiniz modelde olmayabilir fakat benim cihazda böyle. Şahsen bir daha laptop alsam Monster'dan yana tercih yapmazdım. 1660 ti li modeldende vazgeçtim yüksek fps de rahat rahat oynayamayacaksam bir işime yaramaz :D
İyice düşünüp kendiniz test edip öyle alın az para değil çünkü.

İlk laptop deneyimim Monster'la başladı fakat + - yönleri de var. Cs go, dota 2 gibi oyunlarda aşırı komik fps ler alıyorum. İnternette bu konudan muzdarip çok kullanıcı var. Bazı oyunlarda beklenilen fpsleri alırken bazı oyunlarda aşırı düşük fpsler alıyorum. Fanlar sürekli kendini açıp kapatıyor, çevredeki insanlara aşırı rahatsızlık veriyor. Pil de 1 saat veya daha az kullanım süresi veriyor. Şarja takılı değilken kendini aşırı derecede kısıtlıyor video izlerken bile bazen kasıyor. Bu dediklerim sizin istediğiniz modelde olmayabilir fakat benim cihazda böyle. Şahsen bir daha laptop alsam Monster'dan yana tercih yapmazdım. 1660 ti li modeldende vazgeçtim yüksek fps de rahat rahat oynayamayacaksam bir işime yaramaz :D
İyice düşünüp kendiniz test edip öyle alın az para değil çünkü.
Teşekkürler ben de karne indirimlerini bekleyeceğim

Oyun içinse 144Hz alman lazım veya daha üst, IPS ekran yerine TN alırsan aradaki fiyat farkını azaltabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı