Yapsın bence kartın fazla performansı düşmüyor.
2 yıl kazım yapılmış RX 580 8 GB GTA 5'de sadece 30 FPS falan düşüyor maksimum performans.
En kötü kazsın bir kenarda kalsın her türlü kar eder.
Yapsın bence kartın fazla performansı düşmüyor.
2 yıl kazım yapılmış RX 580 8 GB GTA 5'de sadece 30 FPS falan düşüyor maksimum performans.
En kötü kazsın bir kenarda kalsın her türlü kar eder.
Hocam ben olsam yaparım.
10 sene sonra Bitcoin bitince muhtemelen fiyatları uçacak.
100 sene sonra torunlarına kalır en kötü.
10 lira versin elektriğe ama tecrübe kazansın.
Tecrübe bilgi her şeyden önemlidir hocam.
Öncelikle herkese merhabalar. Forumu gezdiğimde çok fazla bilgi kirliliği gördüm ve bu yüzden sık sık da yabancı forumları araştırdım. Aynı zamanda burada beni bilgilendiren deneyimli arkadaşlarda vardı. Öncelikle size kripto para madenciliği konusunda yanlış bilinen bilgileri ve bunların...
Öncelikle herkese merhabalar. Forumu gezdiğimde çok fazla bilgi kirliliği gördüm ve bu yüzden sık sık da yabancı forumları araştırdım. Aynı zamanda burada beni bilgilendiren deneyimli arkadaşlarda vardı. Öncelikle size kripto para madenciliği konusunda yanlış bilinen bilgileri ve bunların...
Ama kar ediyor bayağı.
Tam okumadım çok uzun bakacağım.
Bir de ekran kartı RX 5700 XT.
O kart ile kar eder tabii.
3000'e alınıyordu.
Ama kar var her türlü anladığım.
Aslında RX 470 modelinin ethereum değerleri kötü durmuyor 21 MH/s o.c ile arttırılabiliyor ancak şu son DAG güncellemeleri yüzünden ne getirir hiçbir fikrim yok. Bir gün 24 saat boyunca deneyin hocam buraya değerleri paylaşırsanız mutlu olurum denenebilir.
Aslında RX 470 modelinin Ethereum değerleri kötü durmuyor 21 MH/s o.c ile arttırılabiliyor ancak şu son dag güncellemeleri yüzünden ne getirir hiçbir fikrim yok. Bir gün 24 saat boyunca deneyin hocam buraya değerleri paylaşırsanız mutlu olurum denenebilir.