Jotariel
Kilopat
- Makaleler
- 1
Bir kısmı kazabiliyor ancak bunlardan yaklaşık 20 tane olursa anca çok ufak kar ediliyor.4GB ile hiç mi yapılmıyor yoksa az mı kazandırıyor.
Bir kısmı kazabiliyor ancak bunlardan yaklaşık 20 tane olursa anca çok ufak kar ediliyor.4GB ile hiç mi yapılmıyor yoksa az mı kazandırıyor.
Tek kart ile yapmak avantaj sağlamıyor yani.Bir kısmı kazabiliyor ancak bunlardan yaklaşık 20 tane olursa anca çok ufak kar ediliyor.
Maalesef hocam.Tek kart ile yapmak avantaj sağlamıyor yani.
Maalesef hocam.
Yapsın bence kartın fazla performansı düşmüyor.
2 yıl kazım yapılmış RX 580 8 GB GTA 5'de sadece 30 FPS falan düşüyor maksimum performans.
En kötü kazsın bir kenarda kalsın her türlü kar eder.
Yok hocam ben performans düşüşünü geçtim tükettiği elektriğin üstüne bir şey kalmayacak.
Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları
Öncelikle herkese merhabalar. Forumu gezdiğimde çok fazla bilgi kirliliği gördüm ve bu yüzden sık sık da yabancı forumları araştırdım. Aynı zamanda burada beni bilgilendiren deneyimli arkadaşlarda vardı. Öncelikle size kripto para madenciliği konusunda yanlış bilinen bilgileri ve bunların...www.technopat.net
Şu konudaki arkadaş 190W TDP'li ekran kartıyla 97 TL ödediğini söylüyordu elektriğe. @Satanay
Hocam 5700 XT mining için ideal bir kart hashrate değerleri iyi.Bir de ekran kartı RX 5700 XT.
Aslında RX 470 modelinin Ethereum değerleri kötü durmuyor 21 MH/s o.c ile arttırılabiliyor ancak şu son dag güncellemeleri yüzünden ne getirir hiçbir fikrim yok. Bir gün 24 saat boyunca deneyin hocam buraya değerleri paylaşırsanız mutlu olurum denenebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.