En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
1660'dan 1660Ti'ye geçmek için +470 TL vereceksiniz yani?
Ben de araştırdım ama ısındığına rastlamadım. Isınmaktan kasıt 70-75C'ler ise hepsi o değerlere çıkıyor. +470 TL verip Palit model 1660Ti alacağınıza linkini attığım sisteme ASUS TUF 1660Ti ekleyip alın daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca attığınız sistemde 8GB RAM ve 240GB SSD var, base fiyat olarak diğerinden pahalı. Benim attığım linkteki sistemde ise 240 SSD + 1TB HDD + 16GB RAM var. Tabii sizin sistemdeki işlemci yeni nesil. İyi düşünüp karar verin derim.
Tuf ve Dual 1660 serilerinde gerçekten ısınıyor ve rezil soğutmaya sahip ikiside alınmaz Asus tarafı için diyorum Palit için değil.
Ek olarak Vatan'da KDV indirimi var tek tek parçalarını kendiniz seçip iyi fiyata toplarsınız tavsiyem oradan.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
RGB fan takıntınız varsa bu olabilir veya kendiniz kasa ve güç kaynağını ayrı alıp daha ucuza alabilirsiniz.