GTX 1660 Ti laptop neden bu kadar ucuz?

GTX 1050 Ti :D

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Sahibinden de bir ilan dikkatimi çekti ilani aşağıya koyacağım ilanın açıklamasında GTX 1660 Ti yazıyor. Özellikleri kısmında 4 GB ekran kartı yazıyor. İlanı koyan kişi 2014 yılından beri üye WhatsApp'tan konuştuk GET açarım dedi dolandırılma ihtimalin var mı? Daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım. Biraz korkuyorum fiyatı da çok ucuz geldi. Bir sakatlık çıkmasın bu adamın beni dolandırmayacağını nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgiğim 1660 Ti'lı laptopların hepsi 6 GB. GTX 1650'yi 1660 olarak ittirmeye çalışıyor olabilir.

Sanırım ban yedim hocam onun için mesaj yazamadım satıcıya sordum GTX 1660 Ti diyor ama neden ekran kartı kısmına 4 GB yazdınız dedim adam GTX 1660 Ti'ı 4 GB sanıyormuş :) bu da ilanın linki:
.
Bigisayarı açtırıp kanıt isteyin bol bol(Ekran kartı, işlemci, SSD, RAM). Sonra içiniz elveriyorsa da alabilirsiniz. :D

2. el ürün test etmeden almayınız. Ayrıca çalıntı ihtimaline karşı şahsın kimlik bilgilerini ve size sattığına dair yazılı belge almakta fayda var.

Son düzenleme:
2. el ürün test etmeden almayınız. Ayrıca çalıntı ihtimaline karşı şahsın kimlik bilgilerini ve size sattığına dair yazılı belge almakta fayda var.

Tamam hocam dediğinizi yapacağım.

Bigisayarı açtırıp kanıt isteyin bol bol(ekran kartı, işlemci, SSD, RAM). Sonra içiniz elveriyorsa da alabilirsiniz. :D.

Hocam adam GET açarım diyor (adam orduda ben izmirdeyim ondan) ürün bana geldiğinde kendim biraz test edip ondan sonra onay versem para satıcıya gitse olmaz mı hani GET olayında öyle oluyor ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı