GTX 1660 Ti laptop önerisi

Ben şu an ASUS TUF FX706LI-HX175 kullanıyorum kesinlikle ısınma sorunu yok buz gibi cihaz. Ama bu 17.3 onun etkisi de olabilir.

Dikkatli okuduğunuza emin misiniz :D

"F serisinde ısınma sorunu yok hatta F17 AAA oyunlarda bile 77-78'in üstüne çıkmıyor.
Bu seride ısınma sorunu falan yok bilmediğiniz konuda yorum yapmayın, ayrıca bu cihaz 17 inç, ısınma sorunu bambaşka bir serinin 15 inçlerinde mevcut"
Bu şekilde yorum yapmışsınız hocam. Neyi yanlış okumuşum?

"F serisinde ısınma sorunu yok hatta F17 AAA oyunlarda bile 77-78'in üstüne çıkmıyor.
Bu seride ısınma sorunu falan yok bilmediğiniz konuda yorum yapmayın, ayrıca bu cihaz 17 inç, ısınma sorunu bambaşka bir serinin 15 inçlerinde mevcut."
Bu şekilde yorum yapmışsınız hocam. Neyi yanlış okumuşum?

Hocam koskocaman F serisinde ısınma sorunu YOK yazıyor neyini okuyamıyorsunuz hala?

Forumda F serisinin ısınma sorunu olmadığı konuşuluyordu ama net bir bilgim yok hocam. İnceleme videosu da yok göremiyoruz sıcaklıkları.
A serisi için ısınma sorunu var deniliyor F serisine bir şey denildiğini görmedim.
Ben üstteki yorumu yaptım hocam. Siz de F serisi hakkında bir şey denildiğini görmedim yazmışsınız. Ben ısınma sorunu VAR demiyorum. Konuda sizin yorumunuzu göstererek ısınma sorunu YOK diyorum. Yanlış okuyan sizsiniz.😉

Yurt dışından alabilirseniz 8300-9000 TL'ye Legion 5 GTX 1660 Ti 16 GB RAM.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı