Selam. GPU laptop şarjdayken ısınıyor şarjdan çıkınca da FPS çok düşüyor. Fan hızını ayarlamak istiyorum. MSI Afterburner'da fan hızı ayarlayamıyorum NVIDIA denetim masasında da sadece 3D ayarları var sorun ne anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam şarjda kullanırken bataryayı çıkartıp kullanın içiniz rahat değilse 1 adet laptop soğutucusu alın o dereceler laptoplar için kabul edilebilir dereceler.
O modelde aşırı ısınma sorunu var. Aynı cihaz bende vardı. Anakartı bozuldu ve GPU'su yandı. Para iadesi aldım. Garantisi var ise servise götürün. Garanti bittiyse termal macun değişimi yapın ısıyı biraz düşürebilir. Ayrıca notebook soğutucu stant alırsanız sıcaklığı düşürürsünüz.
Hocam şarjda kullanırken bataryayı çıkartıp kullanın içiniz rahat değilse 1 adet laptop soğutucusu alın o dereceler laptoplar için kabul edilebilir dereceler.
Arkadaş GPU'dan bahsediyorsa, günümüz için GPU 90 derece pek kabul edilecek bir derece değil bence. İşlemci 90 Derece olabilir ama Ekran kartı için 90 derece fazlasıyla sıcak.
Selam. GPU laptop şarjdayken ısınıyor şarjdan çıkınca da FPS çok düşüyor. Fan hızını ayarlamak istiyorum. MSI Afterburner'da fan hızı ayarlayamıyorum NVIDIA denetim masasında da sadece 3D ayarları var sorun ne anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?