GTX 1660 Ti laptop şarjda oyun oynarken 90 derece

AliDönmez

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB 2666mhz DDR4
Ekran kartı
Nvidia GTX1660Ti Max-Q
İşlemci
İntel İ5 9300H
Selam. GPU laptop şarjdayken ısınıyor şarjdan çıkınca da FPS çok düşüyor. Fan hızını ayarlamak istiyorum. MSI Afterburner'da fan hızı ayarlayamıyorum NVIDIA denetim masasında da sadece 3D ayarları var sorun ne anlayamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Nvidia Denetim Masası.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 51
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim son bir soru bataryayı çıkartsam sıcaklık düşer mi sadece şarjda ısınıyor çünkü.

Isınmanın nedeni şarja takman değil. Şarjdayken tam güç çalışır tüm laptoplar ve senin laptopun soğutması kötü olduğu için 90 dereceye çıkıyor. 90 derece laptop için yüksek ama şaşırtıcı bir değer değil çoğu Gaming laptop o derecelerde çalışır.

Herkes normal demiş. CPU olsa anlayacağım ama GPU 80'den sonrası çok sıkıntı neden normal dediniz neye dayanarak acaba hocam bilgisayarın fan temizliğini yapın ve termal macun yenileyin.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim son bir soru bataryayı çıkartsam sıcaklık düşer mi sadece şarjda ısınıyor çünkü.

Hocam size tavsiyem notebook soğutucu stant. Bilgisayarı havaya kaldırıyor ve fanların çok daha fazla hava almasını sağlıyor. Bende 11 derece fark oluyor.

Hocam size tavsiyem notebook soğutucu stant. Bilgisayarı havaya kaldırıyor ve fanların çok daha fazla hava almasını sağlıyor. Bende 11 derece fark oluyor.

Bir tavsiye marka var mı internette baktığımda yorumu iyi olan göremedim incelemesiyle birlikte sesi hiç önemli değil yeter ki soğutsun 300-350 TL civarı olsa iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…