GTX 1660 Ti marka ve model önerisi

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1660 Tİ alacağım ama çok model olduğu için kararsız kaldım. Aklımda Gigabyte var siz hangi markayı ve modeli önerirsiniz ve neden?
(Performans ve soğutma öncelikli. )

İtopya önermiyorum kesinlikle hakkında ki şikayetler ordan ürün almamak için gayet yeterli.
Bide benim attığım modeli illa da trendyoldan alın demiyorum daha ucuzu varsa itopya harici alabilirsiniz.

Soğutma öncelikliyse TUF-DUAL-Phoenix üçlüsünden ve Gigabyte'ın iki fanlı Windforce modelinden uzak durun. Bunların dışında aldığınız modellerde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. En iyisini istiyorum derseniz de MSI Gaming X ve ROG STRIX modellerine bakabilirsiniz.

İtopya önermiyorum kesinlikle hakkında ki şikayetler oradan ürün almamak için gayet yeterli.
Memnun olan da var olmayan da. Hepsiburada için de şikayet var. Herkesi memnun edemezsiniz. Olmadı başka yerlerden alınır. Oradan almak zorunlu değil, örnek olarak link bıraktım.

Memnun olan da var olmayan da. Hepsiburada için de şikayet var. Herkesi memnun edemezsiniz. Olmadı başka yerlerden alınır. Oradan almak zorunlu değil, örnek olarak link bıraktım.
Memnun olmayanların şikayetleri çok fazla haddi aşmış derecede o yüzden diyorum yoksa elbette herkesi memnun edemezsiniz. Ama hepsiburada demişsiniz mesela itopya da ki gibi şikayetlerle anıldığını ben duymadım

1660Ti a da O.C yapabilir.
Ben Asus ROG Strix 1660Ti kullanıyorum. MSI Gaming X'e fark atıyor.
30 dakikalık OCCT testinde en fazla 55° oldu ve bellekler sabit 1920Mhz di. Ve bıraksam saatlerce giderdi gerek duymadım. Fanlar tam devirde bile deģildi oto daydı.
Çok rahat O.C yapabilirsiniz.
Ayrıca PCB si kaliteli.
ROG Strix modelini Tavsiye ederim.

ROG model 1660ti alabiliyorsa alsın elbette

Hepsiburada son zamanlarda aynı şekilde şikayetlerle anılıyor...
ROG model 1660ti alabiliyorsa alsın elbette
MSI Gaming X'den daha ucuz.
Sadece 100Tl ucuz ama yine de ucuz. O.C modelini almasına gerek yok Gaming modelini aldım O.C modelinden daha yüksek hızlarda çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…