GTX 1660 Ti marka ve model önerisi

Hepsiburada son zamanlarda aynı şekilde şikayetlerle anılıyor...

MSI Gaming X'den daha ucuz.:)
Sadece 100Tl ucuz ama yine de ucuz. O.C modelini almasına gerek yok Gaming modelini aldım O.C modelinden daha yüksek hızlarda çalışıyor.
ASUS'unda SMS İnfocomm servisiyle baya bi sıkıntı çekenler oldu bezdiriyormuş o teknik servis öyle diyorlar.

ASUS'unda SMS İnfocomm servisiyle baya bi sıkıntı çekenler oldu bezdiriyormuş o teknik servis öyle diyorlar.
Evet servislerinden sıkıntılı olanları var. Ama arızalı ürüne değişim yapmak zorundalar bu onların elinde değil. Asus'a bu konuda çok kızıyorum Türkiyede ki servisleri rezalet. İyi olanları vardır ama kim nasıl bulacak...
En kötü THHH ama internetten ve bilindik yerlerden alırsa 14 günlük iade hakkını kullanarak rahatlıkla iade edebilir. Onun dışında da bazen servise göndermeden değişim yapıyorlar bazen de gönderiyorlar sistemlerini hiç anlayamadım.

Evet servislerinden sıkıntılı olanları var. Ama arızalı ürüne değişim yapmak zorundalar bu onların elinde değil. Asus'a bu konuda çok kızıyorum Türkiyede ki servisleri rezalet. İyi olanları vardır ama kim nasıl bulacak...
En kötü THHH ama internetten ve bilindik yerlerden alırsa 14 günlük iade hakkını kullanarak rahatlıkla iade edebilir. Onun dışında da bazen servise göndermeden değişim yapıyorlar bazen de gönderiyorlar sistemlerini hiç anlayamadım.
Adam sağlam laptop yolluyor SMS İnfocomm adlı teknik servise format atmaları için, servis adama bilmem kaç bin lira tamir ücreti çıkarıyor 😂 Büyük ihtimal bir yerine zarar verdiler sonucuna da kullanıcı hatası demekten hiç çekinmeyen bi teknik servis.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı