GTX 1660 Ti Max-Q, Cyberpunk 2077 oynatır mı?

Mfurkan54

Femtopat
Orta - yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Ekran 60 Hz. İşlemciyi görsel ile bıraktım. 6 GB ekran kartı hafızası var. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Screenshot_21.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynarsın muhtemelen fakat optimizasyon biraz daha iyileştirilmeli. Aynı işlemciyi kullanıyorum sadece ekran kartım RTX2070.
İşlemcine hiç Cinebench testi yaptın mı? Yaptıysan puanını söyler misin?

Oynarsın muhtemelen fakat optimizasyon biraz daha iyileştirilmeli. Aynı işlemciyi kullanıyorum sadece ekran kartım RTX2070.

Yükledim kurdum böyle bir ekran geldi ne yapacağım herhalde yanlış yerden girdim.

Reis üşenmedim buldum yaptım inşallah uynanıksındır senin puanını da rica edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 54
  • InkedScreenshot_24_LI.jpg
    InkedScreenshot_24_LI.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Reis uyumuştum kusura bakma. Teşekkür ederim fakat puanın biraz düşük gibi. Testi yaparken arkada açık program varsa kapat ve güç yönetiminden maximum performansa aç. Bilgisayarın kendi programı da varsa ordan da performance moduna al birde öyle dene.
Reis uyumuştum kusura bakma. Teşekkür ederim fakat puanın biraz düşük gibi. Testi yaparken arkada açık program varsa kapat ve güç yönetiminden maximum performansa aç. Bilgisayarın kendi programı da varsa ordan da performance moduna al birde öyle dene.
NOT: Benim puanım 6159

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı