Oynatır ve ilerleyen günlerde güncellemeyle birlikte optimizasyonunu düzeltecekler.Orta - yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Ekran 60 Hz. İşlemciyi görsel ile bıraktım. 6 GB ekran kartı hafızası var. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 772869
Orta - yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Ekran 60 Hz. İşlemciyi görsel ile bıraktım. 6 GB ekran kartı hafızası var. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 772869
Oynarsın muhtemelen fakat optimizasyon biraz daha iyileştirilmeli. Aynı işlemciyi kullanıyorum sadece ekran kartım RTX2070.
İşlemcine hiç Cinebench testi yaptın mı? Yaptıysan puanını söyler misin?
Oynarsın muhtemelen fakat optimizasyon biraz daha iyileştirilmeli. Aynı işlemciyi kullanıyorum sadece ekran kartım RTX2070.
İşlemcine hiç Cinebench testi yaptın mı? Yaptıysan puanını söyler misin?
NOT: Benim puanım 6159Reis uyumuştum kusura bakma. Teşekkür ederim fakat puanın biraz düşük gibi. Testi yaparken arkada açık program varsa kapat ve güç yönetiminden maximum performansa aç. Bilgisayarın kendi programı da varsa ordan da performance moduna al birde öyle dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.