GTX 1660 Ti NFS Most Wanted 2 Kasıyor

Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?

Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 1660 TI ile ilgili bugün gördüğüm 2. sorun, ilginç. Sistem özellikleri göz önüne alındığında zor görünüyor kasması. Ekran kartı driverı ve windows güncel değil mi hocam?

Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?

Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600
O oyun bozuktu bildiğim kadarıyla ben oynayamamıştım kastığı için.

Bu 1660 TI ile ilgili bugün gördüğüm 2. sorun, ilginç. Sistem özellikleri göz önüne alındığında zor görünüyor kasması. Ekran kartı driverı ve windows güncel değil mi hocam?
Zor görünmüyor ki.. Ekran kartını 4'e bölsen yine kasmaz oyun zaten. Çok ilginç bir durum cidden büyük ihtimal driver güncel değil gibi geliyor.

Yahu kartla alakalı bir durum değil. Ben sistem özelliklerini yetersiz olmadığını belirtmek için ekledim oyunun eski bir sorunu var.
O oyun bozuktu bildiğim kadarıyla ben oynayamamıştım kastığı için.
Ben de öyle düşünüyordum ama akıcı oynayanların videosu var kafam çok karıştı.

Sorun FPS'te mi, kontrollerde mi?
Kontroller de ama oyunun bilinen FPS sabitleme sorunu (geçmişten) var yani ayarlarda FPS ile ilgili bir şey yok.
Eski oyunlar bazen uyumsuz olabiliyor belki de sorun ondandır.
Esasen sorun oyun çıktığında vardı ama belki benim gibi meraklısı varsa belki sonradan çözmüştür konu açmak istedim. En son güncelleme bekleniyordu yine sosyalde bir konuda da belirtmişlerdi bulursam buraya da ekleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı